בבקשה עזרה

אמאורלי

New member
בבקשה עזרה

בני יובל בן שמונה חודשים כמעט. את מרבית מזונו הוא מקבל מהנקה שכן הוא מסרב לחלוטין לאכול ירקות. את הפירות הוא מאוד אוהב. בעצתה של אחות טיפת חלב ניסיתי לתת לו תוספת סימילאק עם דיסה (כי הוא רזה מדי לטענתה) אך ללא הצלחה. הוא מסרב לשתות מבקבוק אפילו חלב שלי. ימי הקיץ מגיעים ואיתם החום הכבד ויובל לא שותה מים. איך מרגילים אותו לירקות? לבקבוק? אציין כי משקל הלידה שלו: 3.850 ומשקלו כיום: 8.040 . עיזרו לי בבקשה, אני מיואשת כי ניסיתי שיטות רבות אך ללא הועיל.

אמאגלית

New member
אם מרבית תזונתו היא בהנקה אז

לדעתי אין מה לדאוג לנוזלים, כי הוא מקבל אותם בהנקה. אך עליך להקפיד להניק אותו לעיתים תכופות בייחוד בימים חמים, וכשאתם בחוץ, ואז זו תהיה השתיה שלו. את תראי שזו לא ארוחה אלא שתיה, אז הוא גם מקבל את החלב הקדמי שהוא אכן נוזלי יותר. דבר נוסף - אל תשכחי שגם בפירות שאת נותנת לו יש אחוז גבוה של נוזלים עדי שלי בת 9 חודש. גם אני הייתי מוןטרדת משתיית המים, בייחוד כאשר אחיותיי ואחי לוקחים אותם לעיתים לטיול לגינה ואז הם לא יכולים להניק אותה, וכמוך רציתי שתתרגל לשתות מים. אני שמתי לה את בקבוק המים תמיד בקרבת מקום, וכשאנו מטיילות הבקבוק איתה בעגלה. בתחילה היא הייתה סתם נושכת את הפטמה, לפעמים כאילו שתתה, אך מפלס המים לא ירד, ואז פתאום התחילה לשתות כמה לגימות. בהצלחה

למעלה