בבקשה עזרה

בבקשה עזרה

אני מתפוצצת מכאב גב תחתון, עד כדי כך שגם שאני שוכבת או יושבת כואב לי, לקחתי נר אביטרן, ושמתי את הבקבוק הפלסטי עם המים החמים ושום דבר לא עזר, אולי יש לכם פתרון תודה

ננא

New member
כאבי גב תחתון

דרומית שלום, אני ממליצה שמחר בבוקר תגשי לרופא אורטופד בכדי לבדוק את הגב ולעשות צילומים לראות שהכל תקין. בנוסף, כמה זמן את סובלת מכאבי גב? האם עשית תנועה מסויימת? האם הרמת משהו כבד? חסרים פרטים איך התחילו כאבי הגב. בכדי לעזור מעט עם כאבי הגב עד הבוקר תשכבי על הצד, כאשר הרגל התחתונה ישרה, והרגל מעל מכופפת כלפי מעלה לכיוון הבטן. בצורה זו כאבי הגב יפחתו. וכן את יכולה לקחת אם יש לך שמיכה ממולאת בחיטה, או כוסמת, או בקבוק מים חמים ולשים באזור הגב התחתון. אם יש לך בבית שמן שומשום, את יכולה למרוח מעט על הגב התחתון ומעל לשים את כרית החימום. בהצלחה, והחלמה מהירה,

תודה, המשך

עשיתי מיפוי עצמות וגם צילומי רנטגן, ונמצא שיש לי שינויים , יתכן ניווניים, הרופא אמר שזה סביר כי אני בת 48 וזה שחיקה של שנים, נתן לי דוגמא שגם אם אני אקנה אוטו חדש אחרי 5 שנים יהייה בלאי ברכב, אותו דבר אני, האם הוא צודק? הרופא אמר הכאבים שיש לי , לא רק בגב התחתון, גם בגב בעליון, לפעמים גם בכתפיים ןבשכמות, אמר שכל זה תוצאה של השינויים, האם בכל זאת יש מה לעשות? שוב אני מודה לך , ואשמח לקבל עוד תשובות ורעיונות

ננא

New member
המשך - כאבי גב

בוקר טוב דרומית, ידוע שעם הגיל ישנם שינויים בעמוד השידרה. בכדי לשמור על הגוף שהשינויים יהיו איטיים יותר, זה בדיוק כמו ברכב, צריך לטפל בגוף כל הזמן. ממליצה לעשות עיסויים רפואיים אחת לשבוע, ובנוסף ישנם גם תמציות של צמחי מרפא העוזרים לכאבי גב, כתפיים ושכמות. שאלה נוספת: האם את נמצאת בתקופה של לחץ ומתח יותר מהרגיל? גם זו יכולה להיות סיבה להופעת הכאבים, ואם כן הדבר, ממליצה גם לקחת צמחי מרפא להרגעת הגוף והנפש. לבריאות,

קודם כל תודה מקרב לב

על התשובות והעזרה, אם תוכלי לומר לי בקשה מהם צימחי המרפא? שוב תודה לכם

ננא

New member
צמחי מרפא

שלום דרומית, לכאבי גב, כתפיים ושכמות אני נוהגת לתת תערובת תמציות מצמחי מרפא, אך אינני נוהגת למסור את הרכב הפורמולות. את יכולה לגשת לכל מטפל/ת העוסק/ת בתחום צמחי המרפא ולקבל תערובת תמציות לבעיות שציינת. לבריאות,

0 אור 0

New member
תחזוקת הרכב

הי, גם לרכב יש תחזוקה שיכולה לשמר אותו במצב טוב יותר, אך לגופנו יש כלים טובים יותר, והכלי העיקרי הוא התנועה. חשוב מאד ללמוד תנועה נכונה (וכל המקדים הרי זה משובח) - ממליצה מאד להתחיל לעסוק באחת השיטות שעוסקות בתנועה מודעת - יוגה, צ'י קונג, טאי צ'י, פלדנקרייז ועוד. לאחר שתלמדי להתנועע נכון על מנת למנוע את הכאבים, תוכלי לשלב גם שיטות יותר פעילות על פי טעמך.

5EDEN50

New member
אז הרופאים אומרים !

אני בת 60 כשהייתי בת 30 קיבלתי כאבי גב תחתון הרופא אמר לי: שמדובר בניוון אין מה לעשות,ורשם לי כדורים . לי היתה החלטה שאני צעירה מידי .התחלתי לכן לאט ובהדרגה לבציע תרגילי התעמלות והליכה וכאבי הגב נעלמו היום בגילי אני יכולה לרקוד שעות ללא הפסקה !!! אני לא רופאה ויכולה להעיד רק על עצמי כול אדם אחראי על בריותו!!! עדן

למעלה