*בשוק* ../images/Emo2.gif איך פיספסת?!
אז ככה זה התחיל מאירועי הפרק הקודם שלי אמר לסאקורה שהוא אוהב אותה ואז הוא ברח וסאקורה יום למחרת בלימודים הייתה מעופפת וכל החברות שלה שמו לב לזה והיא הייתה מכונסת בתוך עצמה.. והיא בכתה ולא ידעה מה לעשות.. כי היא בעצם חושבת שהיא אוהבת את יוקיטו ואז היא חושבת בינה לבין עצמה ושמה לב שהיא בעצם אוהבת את שאורן.. אז היא מתקשרת לבית של שאורן [נראה לי...
] ומבינה שהוא טס בחזרה הבייתה.. והיא בוכה ויוצרת את מעגל הקסמים ורצה לשדה התעופה. והיא מגיעה לשדה התעופה ברגע האחרון וקוראת ללי.. הוא מסתובב והם נפגשים שוב והיא מבקשת את הדובי שיש לו בידיים.. והוא נותן לה אותו ואז בסוף רואים את הקלף "THE LOVE" שסאקורה יצרה.. ועכשיו חלק שאני כבר לא זוכרת מתי הוא הופיע בפרק אם בכלל: סאקורה טומויו לי יואה וקארו מגיעים לבית של אריאול כי אמרו בכיתה שהוא עזב.. ואז הם נכנבים והכל חשוך.. ומסתבר שהייתה להם הפתעה.. ספינל סאן (סופי) רובי מון (נאקורו) ואריאול הכינו ארוחה והפתעה לחברה.. ואז כל הארוחה סאקורה ולי לא מביטים אחד על השדני [עד כמה שאני זוכרת] ואז קארו דוחף לסופי אוכל מתוק ומרביץ לו
XDDDD ו.. ממ... ואריאול פותח את הדלת וממנה יוצאת גברת מיזוקי שמסבירה שהיא פגשה את אריאול באנגליה והוא נתן לך את הפעמון להזדמנות השנייה של סאקורה, והיא ידעה על הכל כל הזמן.. ואז יואה ואריאול נכנסים לחדר אחד (
) ומדברים אחד עם השני.. השיחה ככה בערך: יואה: למה קבעת שליטה חדשה אם אתה נשארת!? אריאול: אני לא קלאו ריד. קיבלתי ממנו את הכוחות ואת הידע לדעת מה להשלים משהו כזה
משהו ממש שונאן היי כזה.. זאת הייתה שיחה נחמדה ^-^
וזהו.. בערך... והכל מהזיכרון (ואני כל כך גאה בו) אני אבדוק אם אני יכולה למצוא תקציר של הפרק.. כלומר תקציר מפורט