בבקשה עזרה

• פותח הנושא ehe
  • פורסם בתאריך

ehe

New member
בבקשה עזרה

בבואי לעשות ביטוח חובה לקטנוע שלי ג'וי 150 נאמר לי שאין לי שלושה חודשים נוספים בביטוח ה50 ס"מק שהיה לי מכיוון שהוא לא שולם מעולם ..... בידי יש תעודת ביטוח חתומה עים חותמת הבנק הפול אומרים שמעולם לא קיבלו כסף בבנק אומרים שמעולם לא חוייבתי על אותו ביטוח מה אני אמור לעשות ???

raanansh

New member
לך לבנק בו שילמת את הביטוח

ותבקש שיבדקו אם הפעולה בוצעה כנדרש , אחרי זה תתבע אותם בבית משפט על כך ש9 חודשים היית בלי ביטוח.

ehe

New member
זה בדיוק העניין

הייתי בבנק הפקידה שאלה אותי אייך שילמתי עניתי שלפי מיטב זכרוני שילמתי בתשלומון ב10 תשלומים היא בדקה ואמרה שלא היתה שום פעולה כזאת ושום חיוב אמרתי טוב אוליי בכרטיס אשראי היא בדקה ונתנה את אותה תשובה אז מה נשאר אוליי שילמתי במזומן (באמת שאני לא זוכר) התשובה כ"נל מה אני עושה אנא מי שיודע

raanansh

New member
יש לך דפי חשבון של השנה האחרונה?

תבדוק אם יש לך חיוב על הסכום של הביטוח בדפי החשבון הקודמים . כמו כן תבדוק בתדפיסי ויזה. אם שילמת במזומן אז אתה בבעיה קצת יותר גדולה , ייתכןשהפקיד\ה שלשלה לכיס את הכסף ורק שמה חותמת , אבל אפשר לבדוק את זה , לבנק יש תעוד ממוחד ופיזי של פעולות שבוצעו בקופות כך שניתן לבדוק זאת. בכל אופן אם אתה זקוק לעוד עזרה, שלח מסר

ehe

New member
אני בבעיה ???

לי יש תעודת ביטוח חתומה איפה אני אשם פה ???

ehe

New member
../images/Emo53.gif

לי יש תעודת ביטח חובה עים חותמת של הבנק (זאת אומרת שולם) חברת הביטוח אומרת שלא קיבלה את הכסף הבנק אומר שמעולם לא לקח ממני כסף אז מאיפה החתימה ...?? ממיקל ג'קסון

raanansh

New member
../images/Emo11.gif

תגיד , לפקידה שקיבלה ממך את הכסף קראו במקרה אתי א. ?

ehe

New member
../images/Emo6.gif

לא אבל יש לה אח מקסימוב משהו ....

למעלה