בבקשה עזרה

• פותח הנושא clear
  • פורסם בתאריך

clear

New member
בבקשה עזרה

האחים שלי תוקפים את אמי משום שהם לא מסכימים שהיא תוציא כסף על דברים שהם לא מסכימים עליהם(הרבה כסף). אמא שלי לא ממש מסכימה איתם אך הם ממשיכים ממש "לדרוס" אותה. הם גם אמרו לה שהם לא רוצים שהיא תיפול לנטל עליהם כשייגמר לה הכסף ושלפי החוק הם יהיו חייבים לטפל בה. אני רוצה לדעת(ואין לי שום ידע במשפטים): א- האם זה נכון, היא אכן תהיה נטל על פי החוק או שזו עוד המצאה שלהם כדי לדכא אותה. ב- מה ניתן לעשות מבחינה חוקית כדי להפסיק את המטרד הזה. לידע כללי- המטרד הוא בעצם שיחות מטרידות, אחד האחים שלי ניסה לשכנע אותה שיום אחד היא תפגע או תהיה חולה, ועוד שיחות מבעסות שגורמות לאדם שפוי היות חולה. תודה מראש

ציפי ג

New member
כעקרון הוא צודק

אם אמך תהיה מחוסרת אמציעם לחלוטין, והוא בעל הכנסה, אכן הוא יצטרך לתמוך בה. אבל בין זה ובין להתקמצן על הוצאותיה המרחק גדול. איך לשכנע אותו להפסיק, או איך לשכנע אותה להתעלם, זה לא מסוג הדברים שהם בתחום התמחותי. לגבי התחום החוקי, היא יכולה להגיש נגדו תלונה על הטרדה ואיומים. השאלה אם זה יפסיק את ההטרדות, ואיך תהיה מערכת היחסים ביניהם לאחר מכן. רק בריאות ואושר.

אביא

New member
נסה להגיד לו ש...

אם היא תהיה תלויה בו הוא יזכה להקלות מס שלא לדבר שיקיים כיבוד הורים ועוד על חשבון המדינה.

clear

New member
תודה- יש לי עוד שאלה

התשובות עזרו לי מאד.תודה רבה. אני אשמח לקבל עוד רעיונות משום שהמצב ממש מגעיל ומעצבן. האם אפשר להוריד אותם מהחוק הזה איכשהו כך שהם יעזבו אותה לנפשה? כי יוצא שהחוק מזיק לה. תודה

למעלה