בבקשה עזרה

בבקשה עזרה

שלום לכל המומחים. איזה משקאות בסיסיים כדאי לקנות עבור קוקטיילים ושייקים למינהם (הכוונה היא כמובן חוץ מוודקה). האם חשוב כשמכינים שייק שהאלכוהול יהיה איכותי, כלומר צריך אלכוהול תוצרת חוץ לקוקטייל? או שמא לשמור את האלכוהול האיכותי לדרינקים נקיים?
 

D r a m b u i e

New member
יש אלף שרשורים כאלה אחורה. בכל אופן

צריך את ארבעת הלבנים, וודקה, ג'ין, רום טקילה. צריך טריפל סק, ליקר בננות, אייריש קרים, ליקר קפה וגרנדין זה בעדיפות עליונה לקוקטיילים פשוטים. הלאה : ברנדי/קוניאק, וויסקי, ליקר קקאו שקוף, ליקר קקאו כהה, שנפסים בטעמים שונים, וודקות בטעמים, מידורי, פיזנג ועוד ועוד. כשאתה עושה קוקטייל זה תלוי בסוג. אם אתה עושה קובה ליברה עם רום עלוב ועם בקרדי, אתה תבחין בהבדל, שווה בקרדי. אם אתה עושה סאן פרנסיסקו, קוברה, או משהו אחר עם אלף סוגי אלכוהול, אפשר להשתמש באלכוהול פחות טוב, קצת יותר קשה לשים לב. כמובן שבקוקטיילים הרציניים, המרטיני למיניהם, מרגריטה (אמיתית, לא קפואה) קייפריניה, ראסטי נייל, בי.אנד.בי, וכו', כדאי להשתמש במרכיבים בטובים ביותר, ההבדל ניכר.
 

amircn1

New member
יפה אמרת

רצוי להשתמש במרכיבים טובים, לא בהכרח תוצרת חו"ל אבל כדי שזה יהיה מתוצרת מוכרת ושל מותגים איכותיים !
 

D r a m b u i e

New member
ג'ין רום וטקילה

ממילא אין תוצרת ישראל, בטח לא ברמה, ובמקרה של טאקילה, זה גם לא יהיה אמיתי. בליקרים אפשר להשתמש בתוצרת של שטוק או בינימינה, זה בסדר גמור לקוקטייל.
 
למעלה