בבקשה עזרה !!!!!!!!

ליהי 7

New member
בבקשה עזרה !!!!!!!!

להלן הנתונים: לסכום משכנתא (90% מימון שיטת EMI) הסכום המבוקש: 374,760 ש``ח (80,000$ כולל זכאות). הבנק הציע מסלול: ================ 1. זכאות 54,240 ש``ח 5.5% ל-25 שנה החזר - 333 ש``ח 2. 152,880 ש``ח צמודת מדד וריבית קבועה של 5.5% החזר - 939 ש``ח. 3. 152,880 צמודת דולר 1.85 +L ריבית 3.22% החזר - 743 ש``ח. 4. כספי בנק עבור הביטוח בשיטת EMI - 14,760 ש``ח בריבית קבועה 5.5% החזר של 91 ש``ח לחודש. מה אתם אומרים על זה? ליהי

תשובה

ליהי שלום, לא פירטת לכמה שנים המשכנתא. האם ל - 25 כמו הזכאים ? בכל מקרה, הריביות נשמעות סבירות. שווה לבדוק בעוד בנקים ו/או חברות ביטוח. בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

ליהי 7

New member
עידכון

אילן שלום, משך תקופת ההלוואת הינן ל- 25 שנה למעט ההלוואה הדולרית שהינה ל- 20 שנה. אגב, בדקתי בחברת ביטוח כלל ולא מצאתי שהם משתמשים בשירותי חברת EMI ומאחר ואני זקוקה למימון של 90% מערך הנכס דומני כי לא זה המקום עבורי או שמא אינני מעודכנת לחלוטין בצורת ההתקשרות עם חברות הביטוח. לגבי בנקים אחרים: נתוני בנק משכן (כמופיעה בהודעתי הקודמת) היו הטובים ביותר סה"כ ההחזר החודשי עומד על 2,181 ש"ח כולל כל הביטוחים (שסביר להניח כי אעשה אותם בחברות הביטוח) לעומת בנק לאומי למשכנתאות ובנק דיסקונט שההחזר בצורת ההלוואה שלהם יעמוד על 2,400 בערך. מחר, אהיה גם בבנק טפחות ולאחר מכן אני חושבת שסיימתי את הפרק הראשון בסקר ההלוואות והתנאים ואשוב שוב לבנקים כשיהיה משהו רלוונטי כתוצאה מהחיפושים שלי אחר קורת גג. מה לא עושים כדי להזדקן בכבוד אה??? ומה אתה אומר עכשיו? תודה, ליהי

למעלה