בבקשה עזרה

שחור7

New member
בבקשה עזרה

אם אני יבצע פריסה כן ולא קווי, רק עם הארקנה הגדולה(כי רק אותה למדתי. האם הפריסה תצא נכונה?

רששף

New member
לא הבנתי

פריסת כן לפי מה שאני מכירה כוללת הוצאת קלף אחד שמשמעו כן או לא. במקרה ועדיין לא גיבשת לעצמך דעה חיובית או שלילית על כל קלפי הטארוט (הכוונה היא האם הקלף אומר כן או לא בפריסה), ממליצה לך לפרוס רק עם ארבעת האסים לפי הפירוט הבא: כאשר יוצא אס גביעים התשובה היא לא כאשר יוצא אס מטות התשובה היא כן כאשר יותאים אס המטבעות או החרבות התשובה היא נייטרלית.

רששף

New member
עם זאת

אני לא ממליצה על פריסת כן או לא מהסיבה הפשוטה שהיא נותנת תשובה סופית בלבד ללא דרך וללא המלצה כיצד לפעול. יותר מומלץ על פריסת שלושה קלפים שהמליצה עליה הילה בסגול הכוללת את העמדות הבאות: הווה- מה קורה כרגע לשואל עצה- כיצד הקלפים מייעצים לפעול תוצאה- מה יקרה כתוצאה מהפעולה המומלצת בקלף הקודם. אם הקלף שלילי (למשל 8 חרבות), יש לפעול בעקבות העצה על מנת לא לקבל תוצאה זו, ואם הקלף חיובי (למשל 2 גביעים), יש לפעול בעקבות העצה על מנת לקבל את התוצאה הרצויה. מקווה שלא סיבכתי יותר מדי...

שחור6

New member
אני יצביר את הפריסה

היא מתוך הספר תרולוגיה של אריאל עדן(אפילו שאני לומד בספר אחר הוצאתי את הפריסה הזות מכאן. קוראים לה כן לא קווי וככה ההיא הולכת: לקליפה הזות דרוש שבחפיסה היו גם קלפים הפוכים. מוצאים שבע קלפים עם יש יותר ישרים התשובה חיובית עם יש יותר הפוכים התשובה שלילית(אפילו שאני לא מאמין בקלפים שלילים , הפריסה הזות קלה ונוחה) אכשיו אני יודע רק את הארקנה הבחירה, העם זה בסדר להשתמש רק בה בפריסה?

רששף

New member
לא מכירה

אבל אם אתה סופר לפי ישרים או הפוכים ולא לפי מה הקלפים אומרים אז לדעתי אפשר להשתמש בכל הקלפים.

שחור6

New member
אבל כן אני כן שם לב למשמעויות

אבל החלטתי להשתמש (או ללמוד את מה שאתה אמרת!!!!!!!) אז אתה יכול להסביר שוב במפורט?

רששף

New member
דוגמא

שאלתי שאלה: האם אמצא אהבה בקרוב. והקלפים ענו: הווה- 4 גביעים: תחושת הבדידות העכשווית היא בעלת מטרה משל עצמה- הרימי את ראשך וצפי בכל המתנות שהחיים מביאים לך. אל תקחי דבר כמובן מאליו. כעת הגיע הזמן להסתכל על חצי הכוס המלאה, שנובעת מתוך הלב עצמו. עצה- התלוי: יש לקחת סיכונים, יש לדעת להקריב גם מהכבוד על מנת שתוכלי לקבל בחזרה. זוהי תקופת נסיון עבורך, ואם תפעלי בחוכמה ההקרבה והויתור על האגו ישתלמו פי כמה. בקיצר- להרים את הטלפון ולהתקשר... תוצאה- נער המטות: תוכלי לפגוש בחור שיש לו קשר לחו"ל או ללימודים גבוהים, אנרגטי והרפתקן ( חו"ל חו"ל!!!). הפגישה תרים את האנרגיה שחשבת שאיבדת ותוליך אותך למקומות רחוקים שכמעט והפסקת לקוות להגיע אליהם. הבנת?

שחור6

New member
ועוד שאלה

אתם מתיחסים לתשובות של הקלפים כתשובות סופיות שאי אפשר לשנות? או שלדעתכם יש דרך לשנות אתצ גורל הקלפים?

שחור6

New member
האם לדעתכם אפשר לשנות את הגורל?

נגיד הקלפים אומרים ששעוד חודש תתגרש, האם לדעתכם יש דרך לשנות את זה?

הקלפים לא יאמרו לך דבר כזה נחרץ

הם יצביעו על הכיוון הכללי - גירושין למשל - אבל לא יציבו את זה כעובדה חד משמעית שאינה ניתנת לשינוי. כאמור הכל צפוי אך הרשות נתונה.... אם הייתי מבצעת פריסת מצב והייתי מקבלת את הרושם כי צפויה פרידה הייתי מבצעת פריסה נוספת. פריסת ייעוץ והייתי שואלת מה על השואל לעשות על מנת לא להיפרד (כמובן אם זה מעניין אותו בכלל :)

אני לא מכירה את הפריסה הזו אבל

לעניות דעתי ישנה אפשרות להשתמש רק בארקנה הבכירה לפריסות. עשיתי זאת לא אחת וזה הלך טוב מאוד. המלצתי פעם על שימוש רק בארקנה הבכירה על מנת לקבל מידע (אני לא כל כך בעד אבל ניסיתי לעזור) על תכונות אופי של אדם זה או אחר. בקורס מסוים שלקחתי פעם התחלנו עם פריסות הקלפים עוד לפני שסיימנו את כל הקלפים. התחלנו עם הארקנה הבכירה ואם זכרוני אינו מטעני כבר עם עשרים קלפים התחלנו בפריסות קלות... פריסות מילים והתוצאות היו מדהימות במיוחד.

למעלה