בבקשה - עזרה אני רוצה לשנות את ה user name שלי ולא מצליחה... יש למישהו מכם מושג??
א אביטל6 New member 12/3/03 #1 בבקשה - עזרה אני רוצה לשנות את ה user name שלי ולא מצליחה... יש למישהו מכם מושג??
ג גלי של מאור ואופק New member 12/3/03 #2 ../images/Emo65.gifאביטל, מפלצת ההודעות מחכה לי את תשובתי אלייך, ולכן בשנית...... בצד שמאל של הדף ( למעלה ) כתובהחלפת שםתלחצי על זה תשני את שם המשתמש שלך, ו...תעדכני אותנו בשמך החדש בהצלחה
../images/Emo65.gifאביטל, מפלצת ההודעות מחכה לי את תשובתי אלייך, ולכן בשנית...... בצד שמאל של הדף ( למעלה ) כתובהחלפת שםתלחצי על זה תשני את שם המשתמש שלך, ו...תעדכני אותנו בשמך החדש בהצלחה
א אורן של איה New member 12/3/03 #3 בסרגל העליון מצד שמאל המקש הכי ימני הוא החלפת שם. זה לא צריך להיות סיפור גדול...
א אביטל של ליעד ולירון New member 12/3/03 #5 ת ו ד ה כמו שאתם רואים...הצלחתי. מהיום אני לא אביטל6 אלא של ליעד ולירון הפגפגים המקסימים שלי. כמובן בלי לקפח את הבכור, הגדול, המוכשר והמקסים שלי- ירדן, בן 6.
ת ו ד ה כמו שאתם רואים...הצלחתי. מהיום אני לא אביטל6 אלא של ליעד ולירון הפגפגים המקסימים שלי. כמובן בלי לקפח את הבכור, הגדול, המוכשר והמקסים שלי- ירדן, בן 6.
א אביטל של ליעד ולירון New member 12/3/03 #6 ת ו ד ה כמו ששמתם לב, אני כבר לא אביטל6 אלא של ליעד ולירון הפגפגים המשגעים שלי. בלי לקפח כמובן את הבכור, הראשון, המקסים והחכם שלי - ירדן.
ת ו ד ה כמו ששמתם לב, אני כבר לא אביטל6 אלא של ליעד ולירון הפגפגים המשגעים שלי. בלי לקפח כמובן את הבכור, הראשון, המקסים והחכם שלי - ירדן.