בבקשה עזרה

Nof1231

New member
בבקשה עזרה

לפני שבוע נעשתה לי בדיקה של אולטרסאונד וגנלי ונמצא שיש לי ציסטה בשחלה הימני בנוסף שנעשה מגע היא מדממת מעט , הדברים הועלו בפני הרופאת נשים חשוב לי לציין שמעולם זה לא היה לי הרופאה כניראה משערת שיש לי אנדמטריוזיס המליצה לי החלפת הגלולות כיום אני משתמשת בגלולות פמינט שנתנה לי המלצה להחליף למינס בנוסף חשוב לי לציין שהתסמינים של הערבי מחזור שממש גורמים לך לא לעבוד וקוטעים את כל סדר היום והחיים אף פעם לא היו לי להפך היו כאבים אך לא עד כדי כך שלא יכולתי לתפקד או לעבוד אני פשוט מתייעצת איתך מניסיון שלכם כי יש לי חשש ואני כבר לא יודעת מה לעשות ואיזה בדיקה לבצע. כדאי לשלול את כל האפשרויות הקיימות אודה לכם לעזרתכם

לואי84

New member
אני מציעה לך דבר ראשון

לפנות לאחת המרפאות המתמחות באנדומטריוזיס. יש בתל השומר, בבי"ח מאיר ובי"ח כרמל. שם על סמך תיחקור ובדיקה תוכלי לקבל כיוון. חשוב להבדק ע"י רופאים שמתמחים בנושא.
לא כל מי שיש לה אנדו סובלת מכאבים בלתי נסבלים. יש דרגות שונות.
לא כל כך הבנתי, מה המטרה של החלפת הגלולות, והאם הרופאה המליצה לך לקחת אותן ברצף?
האם הציסטה שראו באולטרסאונד היא עכורה?

בהצלחה.

Nof1231

New member
לואי

המליצה לקחת גלולות ברצף
והציסטה שנצפתה מבנה היופואקוגני

לואי84

New member
אוקיי

אז קודם כל, טוב שהרופאה שלך עם יד על הדופק והציעה לך לקחת גלולות ברצף (אם יש אנדו', כל מחזור שמקבלים לא טוב לנו..) אבל בכל מקרה מומלץ בכל זאת להגיע למומחה באחת המרפאות שהזכרתי ולהיות שם במעקב במידה ויאששו את החשד לאנדו'. באיזו קופ"ח את ובאיזה איזור בארץ?

לואי84

New member
הממ...

דווקא באיזור הדרום לא כל כך ידוע לי על מומחים לאנדו'. אולי יש בנות אחרות שיוכלו לעזור.
בכללית יש את ד"ר שינמן שמקבל בכפר סבא והוא גם מנהל את היחידה לאנדומטריוזיס במאיר ונחשב לאחד המומחים בתחום.

nsharoni

New member
מהדרום ובכללית

אני גם מהדרום ומכללית ולי לא אישרו טופס 17 לשיבא. יש את דר אוחנה בסורוקה שלפי התגובות שקראתי עליו בפורום הוא לא מומלץ כלל.
ויש את בית חולים מאיר ששייך לכללית אז נראה לי שזו האופציה היחידה או להגיע לכל אחד מהמומחים באופן פרטי- רובם יושבים בת"א.
בהצלחה.

liats80

New member
לא מכירה מומחים בדרום

מאוד ממליצה להגיע לבדיקה אצל אחד המומחים במרכז (בשיבא או מאיר).
חשוב שיראה אותך מומחה לאנדו.

למעלה