בבקשה עזרה

dsa100

New member
בבקשה עזרה

היום קיבלתי את ה mini galaxy שלי מבריטניה, הוא בא עם מערכת הפעלה אנדרויד 2.2 אבל אין אופציה להוסיף את הפונט בעברית.. בבקשה עזרו לי

יש פונט אבל צריך מקלדת

מקלדת חינם היא anysoftkeyboard ואחרי שאתה מתקין אותה אתה מתקין את החבילת עברית (שמתאימה למקלדת הזו) הכל מהמרקט. כמובן שיש עוד מקלדות אבל הן בתשלום אז שיקולים שלך.

dsa100

New member
לא, אין עברית

מכיוון שזה לא שאני לא יכול לכתוב בעברית (את המקלדת הוספתי) זה שעברית נראת כשורה של ריבועים, כלומר הוא לא מצליח להראות את הפונט.. כשאני מנסה לבחור פונט, עברית לא קיים..

dsa100

New member
כן, אני מסתכל בגירסה ,

android version - 2.2.1 build number:froyo.xwkc1

dsa100

New member
טוב כמה בעיות

נתחיל עם הראשונה , שהלינק להורדת הפונטים שם לא עובד, שנית בשביל להוסיף פונט של עברית אני צריך לעשות ROOT, להתקין תוכנות ולשנות עשרות דברים, אין דרך יותר פשוטה?

YosMan1

New member
כשאתה נכנס לאתר ישראלי YNET למשל

אתה לא רואה עברית?

Or Amit

New member
תבדוק את המיקום שלך

תיכנס ל-Settings-> Language and keyboard-> Set Locale (ככה זה אצלי במכשיר, יכול להיות שאצלך זה יהיה כיוון שונה, אבל בכל מקרה זה מגדיר את ההגדרות הלוקאליות של המכשיר) תוודא שאתה נמצא על מדינה מערבית (English United states או English UK יעשו את העבודה אני חושב. אם יש שם ISRAEL גם טוב). היה לי את אותה הבעיה בטלפון ישן יותר של סמסונג, והבעיה הייתה שהוא הוגדר על הגדרות הונג-קונגיות. כששיניתי את זה להגדרות של ארה"ב זה זיהה את העברית

dsa100

New member
אוקי נכנסתי ל

language and keyboards אין אפציה של set local וזה מוגדר כ english (UK)

dsa100

New member
קפיץ קפוץ...אין מנוס מלהתקין ROM חדש?

ואם כן יש אחד שמתאים למכשיר ויעבוד טוב עם עברית?

dsa100

New member
ועוד שאלה קשורה,

מישהוא במקרה יודע איך יגיבו בסלקום אם אני יביא להם את המכשיר לביטוח , ו / או להמיר אותו לעברית?

לא, המכשיר לא קיים בסלקום או בשום חברה אחרת

בישראל, אתה לא יכול לפנות אליהם לא בשביל ביטוח ולא בשביל שום שירות אחר. מה הבעיה להגיע לאיזו מעבדה טובה כמו VMOBILE או גומובייל ולברר אצלהם אם הם יודעים להתעסק עם המכשיר?

יNOT

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo207.gif אם כבר תפסתי את מנהל הפורום פה...

יש סיכוי שיהיה סדר בפורום? אני מתכוון שנראה שהפורום הזה מאוד ירוויח אם יהיה לו כמו בפורום סלולארי: * מילון מונחים * הודעות נבחרות * איזה מכשירים קיימים. * וכו... או שעדיף המצב כמו שהוא היום?

Or Amit

New member
פסח זה זמן טוב לסדר, לא?

יצא שיחד עם חודש מאד עמוס בעבודה הייתה קפיצה של פי 3 בהודעות בפורום, עד החודש האחרון הפורום היה יחסית 'רגוע' (למרות עליה איטית בכמות ההודעות) בשאיפה בחול המועד ובחג יהיה לי יותר זמן לעשות קצת סדר פה, עם הודעות נבחרות וכו'. בכל מקרה, אני מזמין אותך להרים את הכפפה שזרקת ולרכז מושגים שאתה חושב שיהיו מועילים למשתמשי האנדרויד המתחילים והמתקדמים

למעלה