בבקשה עזרה

kaka654321

New member
בבקשה עזרה

אני לא יהודי סבתא שלי נוצריה וסבא שלי אין לו דת אז ככה סבא רבא שלי מצד סבא שלי ביקצור אבא של סבא שלי היה יהודי וסבא שלו היה יהודי וככה עד שמגיעים לתחילת היסטוריה אז ככה תמיד התעניתי במורשת היודית שלהם של המשפחה יום אחד אני עשיתי קצת מחקר וגילתי שהמוקר שלהם מפולין ואז הם עבר לבלרוס ואז לרוסיה ואז לאוזביקיסטן בכול מקרה יום אחד אני חולם על בן אדם עם זקן וחלוצה ישנה קרועה ועם טלית עתיקה והוא נוצן לי את הטלית ומסתכל עליי כיאלו שהוא מצפה שאני אישה בחירה חשובה בחיים שלי עוד מעט יש לי גיוס לצהל? יכול להיות שזה קשור לזה? תמיד רציתי להתגייר יכול להיות שזה קושר לזה? בקקשה אני צריך עזרה בפיתרון החולם הזה תןדה לעונים

ינוקא1

New member
לא קל להיות יהודי.

כאשר אינך יהודי , אינך צריך לשמור מצוות. יש לך רק 7 מצוות שיחסית קל מאוד לשמור אותן , ואם תשמור אותן כמו שצריך אתה אדם טוב ויהיה לך חלק לעולם הבא. אבל כיהודי יש עליך מטלה גדולה : הרבה מצוות , הרבה חובות , אלפי שנות היסטוריה קשה וכו' וכו'. אם אתה באמת באמת רוצה את זה - אז תלך להיות יהודי. אם לא ,אז לא כדאי. גם לפי ההלכה כאשר מישהו מתגייר צריך להגיד לו את מה שאמרתי לך עכשיו. בניגוד לדתות אחרות כמו האיסלאם והנצרות שמחפשים שאנשים יהפכו לנוצרים או למוסלמים , ביהדות כאשר מישהו מנסה להתגייר בהתחלה מרחיקים אותו ודוחים אותו כדי לראות האם הוא באמת רציני ורוצה את זה.

למעלה