בבקשה עזרה

kinchi

New member
בבקשה עזרה

בוקר טוב לכולם ! איך אני עושה תמונה 100X10 שכתוב בעיברית (סתם משהו לא משנה מה) ואם אפשרי לעשות לי אחד כזה שאחר כך אשנה רק את המלל אני אשמח מאוד. תודה רבה לעוזרים !

yanivfel

New member
בקשתך לא ברורה.

האם אתה מתכוון ל- 10X100 בפיקסלים? האם אתה צריך שיהיה טקסט עברי? האם אתה רוצה שזה יהיה מסמך PSD כדי לשנות את שיכבת הטקסט בעצמך? הסבר!

kinchi

New member
כן אני מתכוות לפיקסלים

אני צריך טקסט בעברית, ואם זה יהיה במסך מה טוב כך אני אוכל לשנות את המלל ,אני צריך כמה כאלו לכן אם אשנה את המלל זה יהיה מצויין ויתאים לי לכולם. לפי מה שאני יודע קובץ PSD זה קובץ פוטושופ, ניסיתי לעשות את זה בפוטושופ אבל לא הצלחתי להתגבר על הבעיה של העיברית(לא מצליח לכתוב בעיברית) לכן אני לא יודע אם אוכל לערוך את הקובץ תמונה ,תגיד לי אתה, אתה בטוח יודע יותר טוב ממני. תודה

yanivfel

New member
תוכל לכתוב בעברית רק אם יש לך

גרסא עברית של פוטושופ. לגרסא העברית קוראים Photoshop ME כשה- ME מסמל את ארצות המזרח התיכון כמו ישראל ומדינות ערב המשתמשות בפונטים הנכתבים מימין לשמאל. דרך אחרת לכתוב על-גבי תמונה היא להוסיף תמונה ל-WORD, לסמן באפשרויות של התמונה שהיא נמצאת ברקע של הטקסט ולהקליד טקסט על-גבי התמונה באמצעות תיבת טקסט... לאחר מכן, אם זו צריכה להיות תמונה, ניתן לצלם את המסך באמצעות לחיצה במקלדת על Print Screen או במקלדות שונות על ה- PRNT SCR ובתוכנת Paint שיש לכל מחשב בעל Windows לסמן רק את איזור התמונה, להעתיק, להדביק במסמך חדש ולשמור אותו. בהצלחה!

למעלה