בבקשה עזרה

dgrwkl2

New member
בבקשה עזרה

אני צריך שירים בלי מילים...........ז"א,אינסטרומנטלי כזה.........אבל לא ממש שקט. שמעתי המון אינסטרומנטלי...אבל בד"כ כולם היו כאלה שאנטי באנטי......רוחני כזה.....ניו אייג..ואני לא מחפש את הסגנון הזה. אני מחפש טראקים כאלה של דאנסים ...פופים כאלה....אולי אפילו דיסקו כזה.......מוזיקה קיצבית כזו סבבה. (אבל בלי מילים!! ו...לא...לא טראנסים וכאלה...כי מזה יש לי בערימות. אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון..... המון המון תודה

dsol

New member
בזמנה של הקומונה המלצתי על כמה.._../images/Emo189.gif

אפילו עשיתי ספיישל
בכל אופן.. אינסטורמטלי ולא שקט אז אני ממליץ לנסות את Explosions In The Sky אומנם הם מתחילים שקט אבל ממש מהר מבינים שזה רק "פתיח" בשביל הדבר האמיתי הידסק האחרון שלהם מ 2007 שנקרא All Of The Sudden I Miss Everyone מאוד מומלץ
ומחר אביא עוד כמה אם אתה רוצה... כרגע אני בדרך למיטה

dsol

New member
אווקי אז...._../images/Emo189.gif

"רועש" זה קצת בעייתי אצלי
זה לא הסיגנון ששולט אצלי אבל מה שכן... הכרתי לא מזמן הרכב בשם Baikonour מאוד נחמד, לא מי יודע מה הכי רועש (נגיד ככה.. זה לא מטאל) אבל יש להם הרבה גיוון במוזיקה ואפשר למצוא הרבה דברים (ביקשת דיסקו/פופ וכו'.... אז יש הכל) ויש גם את Apparat אבל זה יותר אלקטרו (אבל בהחלט מומלץ) ואם בא לך לנסות גם דברים טיפה פחות רועשים, יותר "נעים" לאוזן ולאווירה של להירגע (לא.. זה לא ממש צ'ילל אווט... אבל זה נעים) אז שווה לנסות את: tristeza וגם את The Album Leaf ואת Ratatat אבל אצלהם יש משני הסוגים וגם ctrlaltdelete (כן כן כמו במקלדת
) ששוב.. מתחילים בקטן ועוברים בגדול כמו Explosions In The Sky

למעלה