בבקשה עזרה..:)

The Charmd One

New member
בבקשה עזרה..:)../images/Emo79.gif

מישהו יכול לשים לי כאן תמונה טובה של טיפטיפ? תודה מראש

The Charmd One

New member
חח אופס לא שמתי לב, תודה../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

וכן גם אני חשבתי להתחפש אלייה...אבל אנלא בטוחה שאצליח והכל, רק ליצור את הכובע שייראה כמו עלה זה קשה. שוב תודה בכל מקרה, ואם יש לכם עוד אז זה יהיה מצויין.

חחחחחח

חחחח אני לא מאמינה....אם רק הייתי קוראת לפני ששלחתי את ההודעה שלי...זה בדיוק מה שגם אני צריכה...חחח

כן גם אני!! =)

אממ אתם יודעים אולי אם הנקודות הלבנות על הנעלים שלה זה אמור להיות פעמונים..??? ו...איך באמת עושים את הכובע?? גם אמא שלי אמרה שמסול...למישהו יש רעיון יותר טוב?

ull

New member
חחחחחחחחחחחחח:)

לא ישימו ממש לב אם יהיו או לא יהיו פעמונים לבנים קטנים ברגלים, כל הקטע זה העלים:) אה.... בקשר לכובע, אני חושב שרק מסול, כי בריסטול זה ממש לא יהייה יפה, וגם העלים שלנו מוכנים מסול, ממה שלכם?, (יש בכלל טיפטיפון או רק טיפטיפ?) הכנתי 2 דגמים של כובעים קטנים אתמול, מנייר, וזה דווקא יצא פצצה, אז נירא לי שאני יודע איך להכין את הצורה של הכובעים מסול... ורציתי גם לשאול אותך, את משתמשת בחולצות לשמלה הורודה שלה או שבמשהו אחר? כי אנחנו עשינו עם 2 חולצות, ארוכות ממש ממש ממש ובצבעים ורוד וכחול וגזרנו את הורודה כמו שצריך...:) אבל הקטע שהיא גם רחבה קצת..

צודק...חחח כנראה שלא ישימו לב...

לצערי בנתיים יש רק טיפטיפ...אבללל רק בנתיים!! אני כבר יכריח איזה בן להיות טיפטיפון...הבעיה זה שאני לומדת בבית ספר קיבוצי ולא היה להם כבלים שהם היו קטנים והם בכלל לא יודעים על מה אני מדברת...כמה עצוב..חחחח אני לובשת חולצה אדומה ממש צמודה ואמא שלי תופרת לי חצאית ....אני מקווה שזה יצא טוב בסוף.. את העלים דווקא חשבתי גם לעשות מבד רגיל אבל אולי באמת עדיף מסול.

ull

New member
:) :) :)

איזה באסה עם הביצפר, אבל אני בטוח שיכירו אותכם קצת אנשים:) חולצה וחצאית? למה פשוט לא לקנות חוצה ארוכה ממש ממש ממש ולגזור אותה למטה????????:) וכן, העלים מסול יצאו ממש פצצה...... חחחחחחחחח רק נקווה שנהנה בפורים הזה, מעניין לראות איך תצא התחפושת שלכם...!!!!

:)

חחחחחח כן...אולי יהיו כמה אנשים שיכירו...אבל לא ממש אותנו..כי בנתיים זה רק אני ונראה לי שזה גם ישאר ככה...אבל אל תדאג יהיה פורים מצויין!!!! שהתחפושת שלך תהיה מוכנה תשלח לי תמונה!!! חוץ מזה...איך בכלל הגעת להתחפש לזה..??

ull

New member
אני ישלח....

ככה: בהתחלה רצינו להתחפש לגברת פלפלת ומר פלפל, אבל אז אמרנו שפלפל- שזה אני, לא לובש כלום מיוחד, אז זה לא שווה, והתחלנו לחשוב על תחפושות, חשבנו על אוסף אגדות, כאילו היא תיהייה כל הדמויות הטובות מהאגדול (שלגיה, כפה אדומה, סנדרלה,....) ואני יהייה הרעים מהאגדות (הזאב, הציד, המכשפות..) ואז אמרנו שזה נחמד ושהגענו לכובעים של המכשפות לא ממש היה לנו כח לחבוש כזה כובע, אז התחלנון לחשוב על עוד כובעים... והגענו לקטקטים:) איך את?

אז אצלי...

לי יש סיפור ישן עם כל הקטקטים האלה...חחח הכל התחיל לפני איזה חצי שנה. אני ואח שלי נסענו לחברה שלי ושתינו קצת...בסוף הגעתי למצב שישבתי במחשב שלה ושרתי איזה 6 פעמים את השיר של הקטקטים... שחזרנו הביתה אח שלי החליף לי את השם באיסיקיו לטרילילי (טרילילי טרלהלה טרילי...) חח ומאז ככה קוראים לי... והשנה בכיתה שלי (שהיא פשוט הכיתה הכי טובה שיש) החלטנו להתחפש לדמויות מסדרות מצוירות....וגם אני בהתחלה חשבתי להיות פלפלת כי אני נמוכה...ואפילו טובטוב הגמד...ואז החברה שלי (זאת שהיינו אצלה..) התקשרה אלי ואמרה לי שיא מצאה לי את התחפושת המושלמת...טיפטיפ =)

ull

New member
ווואאאיייי

חחחחח סיפור יפה!!!!!!! באיזו כתה את?, כאילו בת כמה את?

ull

New member
אני......:)

כמעט בן 18 כתה יב'... אני ישלח לך במסר את האיסיקיו שלי, יהייה נחמד לדבר איתך:)

למעלה