בבקשה עזרה לחייל :)

YoNization

New member
בבקשה עזרה לחייל :)

יש שיר של שאקירה שאני מחפש...הוא היה באחד הריקודים של לוטם מנולד לרקוד 2 לא היפס דוטס ליי ונראה לי שמעתי אותו פעם אחת באחת התחנות ברדיו וגם לא ביוטיפול לאייר,לא שיר שקט,קצת שיר מועודונים,קצת(כמובן)ספרדי כזה בבקשה בבקשה ותעזרו לי בסופ"ש הזה :)

12ShakirA12

New member
אתה בטח מתכוון לגרסה הזאת../images/Emo27.gif

Hips Dont Lie - Bamboo
תכף אני אעלה את השיר לנט.. שיהיה לך

YoNization

New member
נכון,יא מלכה :) אבל

אין לזה שיר שזה רק השיר הזה? ברדיו זה היה נשמע כאילו זה שיר שלם וגם מישהו בצבא זמזם את זה ולא הצלחתי לתפוס אותו לשאול אותו מה זה!

YoNization

New member
אני מנסה להוריד באימיול

מקווה שזה זה אני פה בינתיים לעדכונים תודה מעריצי שאקירה :)

shakira5

New member
אבל זה כן...

כאילו,זה לא שיר חדש או משהו זה פשוט גירסה אחרת ל-Hips Don´t Lie שכולנו מכירים... הלינקים ששמנו לך זה שתי הגירסאות,כי יש את הגירסה באנגלית-מה ששמעת בנולד לרקוד,ויש את הגירסה בספרדית...
בכל אופן,תהנה,ושתהיה שבת שלום

shakira5

New member
שיוו הכתב גם אומר שהן ממש כובשות את

המצעד..חח....הן באמת לא היו בו שבוע שעבר והנה הן כבר במקום החמישי.....אייאיייאי.....שאקי שאקי...כמה מושלמות וכישרון בבן אדם אחדד........
(
רבה..
)

shakira5

New member
ואם כבר מצעדד...../images/Emo9.gif

בואו נצביע להן ונמקם אותן מקום ראשון
דרך אגבב...לכבוד שבתת...(סתםם..
),תרגמתי את Eyes Like Yours אז הנה...
: Eyes Like Yours-עיניים כמו שלך הו,אתה יודע ראיתי שמים בלי שמש איש בלי לאום אסיר צדיק באזיקים שיר בלי שם מחוסר דמיון יה אה... וראיתי חשוך יותר משחור יה אה.. ועכשיו זה נראה,שאני בלי עינייך לא יכולתי לחיות התשוקה הראשונה שלי,כל השאיפות שלי בעינייך לתמיד יחיו נסעתי בכל שבעת האוקיינוסים לא היה שם שום דבר שלא הייתי נותנת באתי מבחריין(מדינה במפרץ הפרסי),הגעתי לבירות מחפשת מישהו להשוות אליך הרסתי חלונות ודלתות ולא יכולתי למצוא עיניים כמו שלך הו,ראיתי אישה של אמצעים בלבוש בלויי ומקבצת נדבות בשביל הכיף סרטוט של נהר של מלח רק אחרי שרכבתי הספינה ההיא שקעה במדבר יה אה... וראיתי חשוך יותר משחור יה אה.. ועכשיו זה נראה,שאני בלי עינייך לא יכולתי לחיות התשוקה הראשונה שלי,כל השאיפות שלי בעינייך לתמיד יחיו נסעתי בכל שבעת האוקיינוסים לא היה שם שום דבר שלא הייתי נותנת באתי מבחריין(מדינה במפרץ הפרסי),הגעתי לבירות מחפשת מישהו להשוות אליך הרסתי חלונות ודלתות ולא יכולתי למצוא עיניים כמו שלך אם יש שגיאות אתם מוזמנים לתקן...

למעלה