בבקשה עזור לי !!!

בבקשה עזור לי !!!

מזה מספר חודשים היתגלה אצלי חידק בשתן מסוג אי קולי, ניתן לי אנטיביוטיקה מסוג צפורל מספר פעמים אך החידק חזר שוב ושוב, נעשה לי אולטסאונד ושם ראו צניחה של השלפוחית, אני בת 47 ובורח לי שתן במאמץ בלבד. ניתן לי אופלודקס אנטיביוטיקה אך ללא הועיל, פניתי לוולסון שם עשו לי בדיקת אורודינמיקה והוחלט שאכן אני מתאימה לעבור ניתוח tvt אך רצוי קודם לשקול פיזוטרפיה וקיבלתי טיפול מונע של צפורל לשלושה חודשים כדור 1 ביום. כעת אני סיימתי את האנטיביוטיקה והחידק חזר, מה שאני לא מבינה זה שרופא אחד אמר לי שהניתוח לא קשור לחידק שחוזר שוב ושוב בעוד שהרופא הראשון אמר שזה מאד קשור ואם אני יעשה את הניתוח סביר שהחידק גם לא יחזור כי מעט השתן שנישאר בקצה השלפוחית לא מתרוקןוהוא מיזדהם. אני לא יודעת מה נכון? כי מה יעזור לי אם אני יעשה את הניתוח של הרמת השלפוחית והחידק עדיין לא נימצא פיתרון אולי אתה מכיר סוג נוסף של אנטיביוטיקה שעליה תוכל להמליץ לי ועם השם אוכל לפנות לרופא המטפל. אנא עזור לי אני מרגישה שאני נופלת בין הכסאות ופוחדת שיגרם לי נזק בכליות. תודה

חיידק

אם החיידק רגיש לאנטיביוטיקה אז שהבעייה אינה באנטיביוטיקה אלא באמת בשארית השתן שנובעת מצניחת השלפוחית. לפי זה צריך לפתור את בעיית שארית השתן ועל כן צריך לראות עם האורוגנקולוג את האופציות. אם הוא חושב שזה הניתוח אז שכדאי ללכת על זה אבל זה רק ביעוץ ותאום איתו.

למעלה