בבקשה עזור לי!!!

בבקשה עזור לי!!!

אני מבוהלת מאוד! בזמן האחרון יצא לי להתנשק עם כמה בחורים. נשיקות עם לשון ובלי לשון..סתם עם השפתיים. קראתי בפורום "טיפול מיני" על הרפס...ועכשיו אני בלחץ נוראי! כתוב שגם בנשיקות זה עובר..!!! עד כמה גדול הסיכון שנדבקתי? פעם אחרונה שהתנשקתי היו לי למחרת תחושות צריבה כאלה סביב השפתיים ומין דגדוג כזה שארך יום אחד. חשבתי שזה סתם יובש או משהו. עכשיו אני כבר לא יודעת מה לחשוב. לא קיימתי יחסים לא מוגנים..בכלל לא שכבתי עם מישהו..רק נשיקות, ורובן יבשות! האם אני בסכנה לחלות? מה עלי לעשות? אנא ענה לי בהקדם!!!

נשיקות זה נעים ובטוח

נשיקות אינן מעבירות איידס. הסכוי שנשיקה תעביר הרפס הוא אפסי. מה שחשת אחרי הנשיקות אינו מעיד על הדבקה בהרפס. המשיכי להתנשק.

ד"ר רישפון

אין לך מושג כמה הרגעת אותי!!!! תודה רבה..אני כל כך אוהבת להתנשק..פחדתי שגם את זה אצטרך להפסיק! תודה תודה תודה!!!

ד"ר רשפון!!!!!!!!!!!!!

הרגע בדקתי את התשובה שנתן לי ד"ר חירותי בפורום "טיפול מיני"..והוא אומר בדיוק הפוך!!!! הנה העתק של דבריו : "לא מתים מהרפס וגם לא מתרפאים ממנו. תוכלי לקרוא על כך בהרחבה בשרשור מלפני מספר ימים וכן בקישור שנתתי שם. הסיכוי להדבקות בנשיקה גבוה, אם לפרטנר יש זאת. הסיכוי שלפרטנר יש זאת גבוה, כי השכיחות באוכלוסיה גבוהה. מה שבטוח הוא שלחץ נוראי (כמו זה שנכנסת אליו) לא מרפא." איך את המסביר את ההבדלים באמירות?? מובן שאני מעדיפה לקבל את דבריך שלך שמאפשרים לי להמשיך להנות..אבל ...אולי אתה יכול להסביר לי ממה נובעים ההבדלים? ומהי האמת בסופו של דבר?? אוף, התייאשתי.

הרפס

איני יכול להסביר תשובה של רופא אחר. משיחלפו שבועיים מאז הנשיקה ולא יהיו סימני הרפס אז מאוד סביר שלא נדבקת הפעם. עשרות אחוזים מן האוכלוסיה מחוסנים נגד הרפס באופן טבעי: נדבקו,לא חלו והתחסנו. אני מקווה שאת שייכת לקבוצה גדולה זו. דעתי היא שהסיכון להדבק בהרפס עקב נשיקה אינו מצדיקה שנוי בהרגלי הנשיקה.

תודה רבה דוקטור../images/Emo39.gif

גם אני מקווה כך!! אמן ואמן.

למעלה