בבקשה ממכם!!!!!!!!

Alinush*

New member
בבקשה ממכם!!!!!!!!

תשאירו תמונות של בלינק!!!!!!!!!! אני ממש מתחננת!!!! אני כל כך מתה עליהם ואין לי כמעט תמונות שלהם!!!!!! או תשלחו לי למייל: [email protected] בבקשה ממכם!!!!!! כל תמונה תתקבל בברכה!!!!!!

Ran-182

New member
../images/Emo103.gif הינה

בעמוד קישורים של הפורום (כניסה מלעל הכותרת, כתוב "עמוד קישורים", יש שם אתרים עם ה-מ-ו-ן מידע על בלינק (הרבה תמונות) וגם בקרוב באתר שלי

היי לך

טוב תקשיבי, יצא לי לקרוא את ההודעה שלך בפורום בנות, כי נכנסתי לראות סתם מה זה, קיצר, את ממש מגזימה! דבר ראשון, את אוהבת את בלינק לפחות ככה זה נראה רק בגלל איך שטארוויס וטום נראים! דבר שני טום נשוי, דבר שלישי, טראוויס וטום בני 25!!! ובקרוב יש לטראוויס יום הולדת! דבר רביעי, התחלת לנגן על גיטרה, סבבה לך! אני רוצה ללמוד אבל אמא שלי אומרת ש"קודם תקבלי ציונים טוב בבית ספר ורק אזאולי תלמדי" ארג! זה מעצבן! אממ שכחתי את ההמשך! TaLi

~BLINK182_gurl~

New member
מצטערת לאכזב אותך...

אבל אני לא בפורום בנות... אבל יש אחת עם שם דומה שיכול להיות שהיא כן!

Alinush*

New member
תגובה.....

את חצי צודקת...... החלתי להעריץ אותם בהתחלה בגלל שהם אכן חתיכים אבל אז היתעליתי על עצמי ועכשיו אני גם מאוד אוהבת את המוסיקה שלהם... והם באמת חתיכים מה לעשות......... אז אני לא חושבת שבפורום בנות מתאים לכתוב איזה סוג מוזיקה וסגנון וצלילים יש לבלינק בסך הכל פתחתי דיון על חתיכים ובלינק אכך כאלה..... וכן! חלק מסויים מההערצה שלי אליהם בוא בגלל שהם חתיכים מה לעשות.... ואל תגידי לי שהם לא......... טום נשוי??????????!!!!!!!!?!!!!!??????????. לא ידעתי.........רק חשבתי שהיא הארוסה שלו..........אבל אישה...... |מזל טוב| לו!
אלינה
מקווה שהבהרתי את עצמי.......

הם אכן חתיכים,

תשאלי אפילו את רן מה אמרתי לו באי סי קיו היום! (אני מדפדפת כבר ארבע שעות בדפים עם תמונות שלהם! 1. לטראוויס יש עניים מהממות! 2. סקוט מכוער מוות 3. סקוט מפחיד אותי לאללה 4. למארק יש ענים לא מהעולם הזה! וכו´) אממ כן טום נשוי, טראוויס מאורס, ומארק אין לי מושג (הוא רווק! יש! חברה אולי? לא יודעת! בע לא משנה) אמממ קיצר איפה לעזה למדת לנגן על גיטרה? כוכלם!! מגעילים! TaLi

Alinush*

New member
בטח שהם חתיכים.......

אתמול ישבתי עד 2 בלילה והורדתי את התמונות שלהם מהאתר שוויזלי נתנה.... והייתי צריכה להגדיל כל לאחת ועד עכשיו אני יושב ומורידה! ולא ידעתי שטום היה בלונדיני........... אמא´לה!!!!! יותר יפה לו ככה......... 1)לטראוויס יש עיניים באמת מהממות והוא עצמו מהמם. 2)סקוט מכוער. 3)סקוט מכוער אבל לא מפחיד. 4)למארק יש עיניים נחמדות לא יותר מזה. דווקה שני החתיכים של בלינק תפוסים.....למה?! טוב נו נאחל להם מזל טוב! אני עדיין לא יודעת לנגן על גיטרה אני בשלבי למידה... ובטח יקח לי עוד איזה שנתיים עד שאני ידע לנגן כמו שצריך.....
אלינה

~BLINK182_gurl~

New member
מארק נשוי עוד מלפני טום!

לאישתו של מארק קוראים סקיי ואישתו של טום קוראים ג´ניפר... ובסדר... כולנו יודעים שהם באמת חמודים אבל זה לא העיקר!!! זה נושא שבאמת מתאים לפורום בנות... דרך אגב מישהו יודע מתי טראוויס מתחתן???

אה ווואלה

צודקת, פשוט התבלבלתי! לא נורא! הנושא שהם חמודים באמת מתאים לפורום בנות אבל עדין! זה פורום בלינק אפשר לעלות את זה פעם אחת לפחות! אממ גם, בכל מקרה,,,,,, בטח יהיה כתוב באתר של בלינק כשהוא יתחתן, אבל נקווה שהעובדה שהוא נשוי לא יפריע ללהקה (כי זה נשואים חדשים והכל)!!!!! טוב אז שכחתי מה רציתי לכתוב פה! TaLi

למעלה