בבקשה לקרוא H-)

בבקשה לקרוא H-)

עכשיו הגעתי מהעבודה ולמרות שאני הרוגה מעייפות, החלטתי להכנס ולכתוב לכם משהו חשוב ביותר. יש לנו פה מלאך שירד עלינו משמיים. הוא הקים את הפורום והביא לכולנו את האפשרות לתקשר יחד, לתמוך ולהתמך. למלאך הזה קוראים תגל. והוא יקר מכל משמר לי ולעוד המון המון אנשים שהכירו אותה במשך הזמן. ואני לא ארשה לאף אחד לפגוע בה - כמו שאני לא ארשה לאף אחד לפגוע במישהו אחר בפורום שלנו. גם אני קראתי את השתלשלות העניינים מאתמול - והזדעזעתי נורא. איך מישהו שלא מכיר ולא יודע מעיז לבוא ולפגוע במישהו כל כך יקר ופגיע? כולנו פה סובלים מבעיה כזו או אחרת. ולכולנו יש את הנקודות הרגישות שלנו. אבל אסור לאף אחד לנצל אותן. אז עכשיו אני מודיעה באופן רשמי ונחרץ - זהו פורום תמיכה ותמיכה בלבד! כל עימות וריבים בכיוון השלילי, כל פגיעה ויחס שאינו מכבד מישהו כאן בפורום - לא יתקבל כאן. אתם יכולים לקרוא לי מכשפה ומרשעת - אבל אני עדיין עומדת מאחרי דברי. כולכם מוזמנים לבוא לכאן כדי להעזר ולהיתמך, כמו גם לתמוך. אבל לא ארשה כאן ירידות וביקורת שלילית והורסת מכל סוג שהוא. אנחנו לא חלק מאופרת סבון, ואני לא אכנס לריבים אם אף אחד. רק שתדעו. כולכם יקרים לי מכל ליבי ואני תמיד פה בשבילכם, יחד עם כל שאר חברי הפורום. מקווה שמי שהיה צריך לשמוע את המסר קיבל אותו. אתם תמיד מוזמנים - אבל לא כדי לפגוע ולבזות. זהו פורום רגיש מאין כמותו - ואין כאן מקום ליחס שאינו מכבד את הזולת. שלכם תמיד מאיה

כל מה שמאיה כתבה, נתמך ומקובל

גם בעיני וזה למעשה החשיבות הרבה של הפורום הזה.. לשמור על רוגע, למרות מצב הרוח, על אהבה בין כולם, למרות ההרגשות הרעות שעוברות על כך אחת מאיתנו.. זה המקום אליו אמורים לברוח, לקבל תמיכה, כאשר מסביב רק מבקרים ורע.. כך, שאני מקווה שהמצב יחזור לסורו. כי בשום פנים ואופן אסור שהוא ידרדר, צריך ללמוד ולבנות הלאה.. ניב

A-naT

New member
ניבי..

תצלצלי אלי היום? בסביבות שמונה וחצי?

אופס, אין לי את הטלפון שלך..

תכתבי לי, נקבע להפגש בצט ואז אני אתקשר.. אפרופו, רציתי גם לדעת מה היה בסוף עם המבחן בתנ``ך ובכלל.. בי ילדונת שלי.. אוהבת אותך מאד.. ניב

מייק 48

New member
מסכים לחלוטין עם מיה וניב !!!

בנות הפורום היקרות, בני הפורום היקרים !!! זהו רגע חשוב מאין כמוהו ואני רוצה שתדעו משהו חשוב מאד: אני מסכים במאה אחוז לכל מה שמיה וניב אומרות וכותבות בעקבות כל מה שקרה בפורום. לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר !!! לא בכדי בחרה תגל בשתי מלאכיות נפלאות לנהל ביחד איתה (ולא פעם בלעדיה) את הפורום- באומץ לב, במסירות ובאהבה שלא יודעת גבולות... תגל היא המלאך שנפל עלינו משמים ובמונחי צבא היא גם מפקד הכוחות. כאשר המפקד נפצע בקרב כל אנשי הכח יגוננו עליו בגופם ויתנו גם את חייהם כדי להצילו ולחלצו !!! בינתיים סגן המפקד לוקח פיקוד על הכוחות וממשיך לנהל את הקרב באומץ לב ובמסירות נפש... כאן יש שתי סגניות למפקדת הכוחות האהובה - שתיהן לוחמות אמיצות ללא חת וחכמות בצורה מופלאה !!! שתיהן טובות ואוהבות ואם תגלי שלנו בחרה במיה ובניב ונתנה בהן אמון מוחלט - גם אני הולך איתן באש ובמים... גם אני לא אפחד ללחום בכל קרב, תחת פיקודן, ולנצח !!! וגם אני לא מוכן שיפגעו בתגלי שלנו, המלאך הטוב, ולא אסכים להשאיר אותה פצועה בשטח... מאיונת וניבוש האהובות בינתיים אתן ביחד המפקדות ואני אהיה חייל מסור ונאמן לפקודתכן - אני מוכן !!! שלכן באהבה ובמסירות מייק

טוב, כנראה מן יום כזה..

כל הודעה שניה, גורמת לי לנזול.. כל כך חשוב ומעודד לשמוע מילות הערכה שכאלה וכל כך נכון.. כי אני כל כך מרגישה צורך לדאוג לבנות כאן ולנסות להרגיע על אף הבלבול שלי, שאני לא ממש יודעת איך מתמודדים איתו.. טוב, מייק, את לא צריך לשלוח ד``ש הביתה, אני כבר כאן.. מעריכה מאד את התמיכה שלך.. אתה אדם מדהים. ניב

תרנגולת

New member
מסכימה גם..

כדאי שכאן תהיה פחות ביקורת- יותר הבנה. זה הרעיון של הפורום בעצם. בטח שזה לא המקום לכינויים מעליבים.. מקווה שיהיה יותר שקט בקרוב.. ואולי נסגור את זה כך? (מחכים לתגובה של תגל ככה..)

למעלה