בבקשה להסביר באנגלית כתוב פיאסטר הטורקי. מה כתוב בעברית?
צ ציקימינגו 22 New member 18/3/17 #2 אלכס אני לא בטוח מה שאני יודע . שמ"מ זה מיל מנדטורי לכן אני משער ש. ג"מ זה גרוש מנדטורי זה מתאים לפייסטר לא לטורקי. צ'י
אלכס אני לא בטוח מה שאני יודע . שמ"מ זה מיל מנדטורי לכן אני משער ש. ג"מ זה גרוש מנדטורי זה מתאים לפייסטר לא לטורקי. צ'י
צ ציקימינגו 22 New member 18/3/17 #4 קטע ממאמר באתר נוסטלגיה. הרלינג דרש 78 ג"מ לכל כיוון, כאשר בשירות האוטומובילים הרגיל באותו קו דרשו באותו הזמן רק 45 ג"מ. צ'י
קטע ממאמר באתר נוסטלגיה. הרלינג דרש 78 ג"מ לכל כיוון, כאשר בשירות האוטומובילים הרגיל באותו קו דרשו באותו הזמן רק 45 ג"מ. צ'י
נ נתן קלמן New member 18/3/17 #3 ג"מ - גרוש מצרי הלירה המצרית (100 גרוש) היתה הילך חוקי בארץ בתקופת המנדט 1920-1927
ז ז ק ו New member 19/3/17 #11 היות והנסיעה היתה ב 1926, אזי יתכן שפרידמן נסע לחלקההשניה של דילב -[ב' דגושה ושואית], שעלי הוקם יותר מאוחר,מעלה החמישה. על החלקה הראשונה הוקם לפני כן קרית ענבים.
היות והנסיעה היתה ב 1926, אזי יתכן שפרידמן נסע לחלקההשניה של דילב -[ב' דגושה ושואית], שעלי הוקם יותר מאוחר,מעלה החמישה. על החלקה הראשונה הוקם לפני כן קרית ענבים.