בבקשה כנסוו

Dirty Fairy1

New member
בבקשה כנסוו

או קיי אז קודם כל אני חושבת שאיירון מיידן מעוליים סוף הדרך ורק בזמן האחרון התחלתי לשמוע אותם...{כן כן אני יודעת..טוב שנזכרתי..} בקיצר, אני צריכה שבבקשה תביאו לי שמות של אלבומים/שירים ממש אבל ממש טובים שלהם...אני מאד יודה למי שיביא לי... תודה

naring

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

גם אני חושב שהם מעולים
מאד טובים? כמעט הכל טוב... כמה מהפייבוריטים שלי: דיסקים: Piece Of Mind Somewhere In Time Seventh Son Of A Seventh Son Fear Of The Dark Brave New World שירים: Running Free Run To The Hills Sun And Steel Flight Of The Icarus Powerslave Can I Play With Madness No Prayer For The Dying The Apparition (זה שיר שהרבה לא ממש אוהבים) The Nomad כמובן, זה רק חלק קטן... יש עוד המון.

genz

New member
נראה לי שאני היחיד פה...

שלא ממש התלהב מ-flight of icarus...

genz

New member
זה לא שיר גרוע...

הוא פשוט לא שווה את כל ההתלהבות שעשו סביבו...לדעתי.

שיר ענק אבל...

רק בגרסאת ה Live שלו שמבוצעת ב Live After Death זאת פשוט גרסא פי 10 יותר טובה לדעתי, אני לא מסוגל לשמוע את המקור, הוא איטי ומדכא קצת, אבל זאתי פשוט מקפיצה לגבות!

genz

New member
ברוכה הבאה!

וזה בסדר, גם אני לא שומע אותם כל כך הרבה זמן וגם לי יש די הרבה מה להשלים. אני מציע לך להתחיל עם powerslave או number of the beast. שני אלבומים מעולים. שירים טובים: two minutes to midnight killers purgatory rainmaker only the good die young die with your boots on invaders the trooper run to the hills the clansman fear of the dark the wicker man aces high תהני. ואל תיפסלי חלק מהשירים שם אל השמיעה הראשונה, יש שם אחד או שניים שטיפה קשה לעכל בפעם אחת.

DanieLushka

New member
אני היחידה פה שלא ממש אוהבת

2 minutes to midnight? הוא טיפה נמאס אחרי 5 פעמים): אבל עכשיו דיי חזרתי לשמוע אותו

Fistuuk

New member
אני רק מת על החלק של ה

The killer's breed or the Demon's seed, The glamour, the fortune, the pain, Go to war again, blood is freedom's stain But don't you pray for my soul anymore.

DanieLushka

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני אוהבת נורא את כל האלבומים (בערך
) אבל אני אמליץ על 3 שאני יותר אוהבת: Seventh Son of A Seventh Son Fear of The Dark Dance of Death - הסגנון של האלבום הזה שונה מהסגנון של האלבומים הקודמים של מיידן, אך עדיין, אני אוהבת את הסגנון, אלבום ענק.. לדעתי אחד הטובים ביותר של מיידן.. ובקשר לשירים, קצת הגזמנו לא?): יש יותר מדי שירים ענקיים כדי להמליץ על מספר קטן מתוכם

Fistuuk

New member
אוקי

אם את מתחילה מאלבום תתחילי מThe Number Of The Beast שירים זה יותר מסובך, אבל כמעט כולם אוהבים בהתחלה את Fear Of The Dark אז תנסי אותו ומה שאנשים פה אמרו...

ברוכה הבאה..

אני חושב שכדי להתחיל בתקופת תור הזהב של מיידן בשנות ה80 כמו שאני התחלתי .. אלבומים מומלצים: Somewhere In Time Powerslave 7th son of a 7th son שירים מומלצים: Alexander The Great Rime of the Ancient Mariner Seventh son of a seventh son Hallowed be thy name Phantom of the Opera Revelations

Dirty Fairy1

New member
תודהה רבהההה../images/Emo24.gif

וואי תודה לכולככםםםםם...ממש עזרתם לייי... ודרך אגב...השיר הראשון ששמעתי שלהם היה fear of the dark וממש נדלקתי.. אה ויש למישהו תמונה של הלהקה ממש תמונה שרואים אותם? תודההההההה נ.ב קוראים לי נופר אני בת 14 ואני מפ"ת...

Fistuuk

New member
בואו ונחזור לפתח תקווה

בואו ונשכך לעזאזל את ת"א בואו ונחזור לפ"ת עם ריח פרדסים ואקליפטוסים סביב

DanieLushka

New member
את יכולה פשוט לחפש בגוגל

Iron Maiden...
את רוב התמונות שעל המחשב שלי פשוט חיפשתי בגוגל.. ויש לי המון תמונות של מיידן
*אובססיבית*

למעלה