בבקשה כולם!!!

פראשקה

New member
בבקשה כולם!!!

תנו לי את שמות ה13 סרטים כי אני רוצה להוריד ב: imesh אני לא מצאתי את השירשור רילסטין מאגר !!!!! בבקשה מה אכפת לכם לעזור לי!!

פיקורו

New member
הנה

1. The Deadzone 2. The World's Strongest 3. The Tree of Might 4. Lord Slug 5. Best of Strongest versus Strongest 6. Clash!! 10 Billion Power Warriors 7. Utmost Limits of Battle!! The Three Super Saiyajin 8. Burn Your Spirits to the Max!! Close Battle, Violent Battle, Super Bloody Battle 9. The Galaxy is in Danger!! The Super Awesome Guy! 10. Dangerous Partners! Super Warriors Never Rest 11. Crushing Super Warrior!! I am the Winner 12. The Rebirth of Fusion!! Goku and Vegeta 13. Dragon Fist Explosion!! If Goku Can't Do It, No on can Dragon Ball Z Television Specials Bardock: Father of Goku The History of Trunks

פיקורו

New member
רגע יש לכמה סרטים פה שמות אחרים

1-4 כמו למעלה 5.coolers revenge 6.the return of cooler 7.super android 13 8. brolly, the legendary super saiya jin 9.bojck 10.brolly returns עד לפה אני יודע והספישלים נשארים כמו שרשום בהודעה הקודמת.. מצטער על הבלבול

פיקורו

New member
רגי יש כמה שמות שונים לסרטים

שיותר מדוייקים הנה הם 1-4 כמו למעלה 5.coolers revenge 6.the return of cooler 7.super android 13 8. brolly, the legendary super saiya jin 9.bojck 10.brolly returns עד לפה אני יודע והספישלים נשארים כמו שרשום בהודעה הקודמת.. מצטער על הבלבול

פראשקה

New member
תודה לך אתה מלך אבל?

לרשום : dbz-movie-bojck איך אתה רושם את השמות של הסרטים תודה אבל על השמות עד 120!!

פיקורו

New member
או שאת רושמת פשוט

dbz movie xx במקום הxx שימי את המספר כמו dbz movie 01 או שתרשמי את השם כי ב description של הסרט רשום את השם של הסרט ככה שזה מוצא. קיצור תנסי את שתי הדרכים

תפסיק לקרוא לי רילסטין!

זאת לא פעם ראשונה שאתה עושה את זה! ואל תחשבו שאני כועס, אבל אני פשוט מעיר על זה.

למעלה