בבקשה.. חשוב מאוד...

l i o r

New member
בבקשה.. חשוב מאוד...

אנשים משכילים שלי... אני צריכה עזרה קטנטנה... ה ד ר ד ס י ם חשבתי לי ודיקלמתי לי את שמות השאקלונים הכחלחלים ויש דרדס אחד שעומד לי במוח ששכחתי את שמו (אבוי לבושה)... זה הדרדס גשש הזה עם סרט על המצח או עם נוצה שתמיד גישש את הדרך של הדרדסים במסעות.. (אכן היו רבים כאלו.. בעיקר להצלת דרדסים אחרים מהשבי האכזר של גרגמל). אני יודעת שזה לא דרדסבא, זללני, בר-מוח, בר-כוח, דרדסית, ישנוני, קונדסון, גנדרני, רגזני, בישגדא, דרדסית... ועוד רבים וטובים ששכחתי. בבקשה.. אני כבר נואשת... ומאסתי מחיפושים. אז אם הינכם יודעים את השם של הדרדס המגשש הזה... אני פה! (הלווו.. מנופפת עם הידיים!), ליאור.

cosmic523

New member
אגב דרדסית...

גיליתי היום פריט מידע מ-ז-ע-ז-ע !!! רבותי.... חשיפה: הידעתם שכאשר דרדסית הגיעה לראשונה ליער היא היתה שחרחורת ורק מאוחר יותר חמצנה לבלונד? נשבעת לכם שזה נכון, נכחתי הבוקר בדיון אקדמי אודות המקרה....

l i o r

New member
בעעע.... :)

מתייחדת עם ישראל... שחורדינית הכחלחלה. הממ.. אין לך תשובה בקשר לשם של הדרדס גשש הזה? ואני לא מדמיינת! אגב... הידעתם שדרדסבא בן 542 (אם אני לא טועה) ואינו מזדקן?! אגב... אני בטוחה שהוא מזדיין כמו שפן... חי חי שאללה ישמור עליכם, ליאור.

l i o r

New member
חבל...

מזה הרוע הזה? למה לחנוק דרדס בגובה 3 תפוחים? חבל... באמת חבל...

למעלה