בבקשה די

kululu2B

New member
בבקשה די../images/Emo7.gif

עייפתי. לפני כמה ימים נעלמו הבחילות והרגיש לי חשוד, אבל ניסיתי להרגיע את עצמי. בחמישי נסענו לסופ"ש של הרצאות על זוגיות והיה ממש נחמד. כל השישבת אמרתי לבעלי שלא שקט לי , שאני מרגישה "יותר מידי טוב" ושאני חייבת לראות שהכל בסדר. צחקנו על החרדתיות שלי, אבל החלטנו לנסוע למיון הקרוב ליתר בטחון. בחדר ההמתנה בעלי עוד הקניט אותי על בזבוז זמן החיים ואמר שברור לו שהכל בסדר ואני שאבתי בטחון מהדברים המנחמים שלו. במהלך הבדיקה, המסך היה מופנה לצד השני, אז לא ראיתי. בעלי סיפר לי בדיעבד שברגע שבו הוא ראה את המסך, הוא הבין שהכל נגמר. העובר קטן בכמה שבועות מהגודל בו הוא צריך להיות ונעלם הדופק. אין לי כוח יותר. מחר אמורה להתאשפז כדי לעבור גרידה.

זואילי

New member
אוי אוי אוי קולולית ../images/Emo7.gif

איזו צמרמורת. הלב נשבר. כל כך מצטערת. בוכה איתך.

אוי יקרה מצטערת לשמוע

מצטערת לא יודעת מה לכתוב לך כל כך מצטערת בוכה איתך מחבקת אותך לא יודעת מה אפשר לומר או ללעשות מצטערת

מעיין153

New member
אוי קולולו יקרה ../images/Emo201.gif

נשבר לי הלב, הכאב הזה כל כך גדוללללללללללללללללללללללל אין לי הרבה מילים לנחם אני נתקעת במצבים כאלה קחי לך את כל הזמן שבעולם ומקווה שתחבקי את ילדייך במהרה שולחת לך מיליונים של חיבוקים

Ronniez1

New member
כואב לשמוע

מנסה לחשוב מה לומר, איך לחזק את ידייך להמשך.
קבלי חיבוק חזק, והרבה אוויר להמשך מוצלח!!

סמדי1234

New member
אוי

ממש מיצטערת לישמוע ממש אין לי למה להגיד תהיא חזקה עד כמה שאפשר

liats80

New member
I'm so sorry ../images/Emo7.gif

This is so sad
I can't even imagine what you are going through. Sending many hugs and best wishes for fast recovery and for your wishes to come true very very soon.

galim29

New member
קולולית אהובה../images/Emo24.gif

כל כך מצטערת לשמוע. קיוויתי איתך והתפללתי, ואמשיך עד שזה יקרה. וזה יקרה. אין הרבה מילים לכתוב, אבל אני באמת בטוחה בכל רמ"ח איברי שאת תזכי להגשים את החלום שלך. כואב לי שאת צריכה להתייסר כל כך וללעבור את הסבל והכאב... חיבוק ענקי. אני במרחק טלפון שיש לך אם תרצי לדבר.

אוי ואבוי..מצטערת לשמוע

כמה עצוב...אין לי מילים.. מקווה שתחבקי בקרוב היריון חדש שבסופו תצאי בידיים מלאות... בינתיים תתאוששי נפשית ופיזית כמה שרק גופך ייזדקק.. שולחת לך חיבוקים חמים...

helen28

New member
מצטערת לשמוע,

אני לא יכולה לדמיין את הכאב שאת עוברת הלוואי והייתה לי גלולת פלאה לתת לך כדי שתרפא לך את הנשמה, אני שולחת לך חיבוק חם ומשתתפת בצערך, והלוואי שנזכה לחבוק בקרוב את אשר חשקה נפשנו.

kululu2B

New member
תודה, אהובותיי! בינתיים

הייתי בבי"ח והחדירו לי 4 כדורים תמימים למראה בשם ציטוטק. וואי וואי וואי, לא דמיינתי את העומד להתחולל.. אלו כדורים שמיועדים לכיווץ הרחם כדי שתתחיל הפלה. בחיים, אבל בחיים, לא חוויתי עוצמת כאב כזאת. מצאתי את עצמי עומדת על שש, נשכבת על הרצפה, בוכה ומבקשת מאלוהים למות, אני נזכרת בזה ומצטמררת. לא העליתי בדעתי שהגוף האנושי יכול לייצר כזה כאב. בדיעבד הבנתי שחוויתי משהו מאוד דומה לצירי לידה מתקדמת. אחרי כמה שעות משככי הכאבים התחילו להשפיע וזה הפך מכאב בלתי נסבל לכאב בלתי נסבל מינוס ואחרי עוד כמה שעות לכאב נסבל. וואו. מאז אני מדממת כמו חיה שחוטה. מקווה שמחר בביקורת לא יגידו שאני צריכה סבב נוסף. אני כ"כ כועסת שלא נתנו לי במיון משככי כאבים ואמרו לי שאין שום תופעות לוואי. גם שיחררו אותי אחרי שעה. אני מבינה שברוב בתי החולים משאירים ל-6 שעות השגחה. מקווה שהרע מכל מאחוריי.

kikona126

New member
../images/Emo201.gif

מצטערת לשמוע, אני רק רוצה לאחל לך שיבוא יום (שאת תבחרי בו) ותביאי ילד לעולם. ולהקדיש לך שיר קטן של יהודה אטלס עמדתי בצד ובכיתי ונזלו לי דמעות והדבר שהכי רציתי שתפסיקו לשאול שאלות שלא תשאלו מה קרה ולא אם כואב לי נורא ולא תגידו שזה לא היה קורה .......... ........ כי כשאני בוכה לפעמים ואתם באמת רוצים לעזור רק תחבקו אותי בשקט עד שהכל יעבור שולחת לך חיבוק ענקי עד שהכל יעבור. *מהשיר הורדו 2 שורות על מנת לא לפגוע בזכויות יוצרים (לפי תקנון תפוז), ניתן למצוא את השיר באתר בתחתית העמוד http://courses.jercol.macam.ac.il/70/96324/lessons/4_1.asp

אני לא יכולה בכלל לדמיין

את מה שעובר עלייך עכשיו, כ"כ כואב לשמוע..כואב לשמוע שבנוסף לכאב הנפשי העמוק מאוד, חווית גם כאלה כאבים...תנוחי לך בבית ותתאוששי ואני בטוחה שכל הסבל הנוראי הזה קרה לפני שתקבלי את הדבר האמיתי.. שיהיה לך החלמה נפשית ופיזית מהירה ככל האפשר והצלחה רבה בפעם הבאה ב"ה..

snago10

New member
../images/Emo201.gif כל כך עצוב - שממש אין לי מילים../images/Emo201.gif

למעלה