בבקשה דחוף

דותן גל

New member
בבקשה דחוף

היי אני מנסה להתקין את העברית שוב אחרי שהתקנתי אותה כבר וזה חזר לאנגלית שניה אחרי שזה עבר בעברית, אבל עכשיו זה נותן לי הודעה (מצורפת) אבל בתוך ה setting אין language ובremove programs אין כלום ריק איך מתגברים על זה? ואיך אני מוחק את המחשב ומתחיל לההתחלה? המכשיר ריק ככה שזה לא בעיה. תודה

usbid

New member
בעיה עם העברית

שלום דותן, הסיפור עם העברית ל-DELL לא כל כך פשוט. זה נכון שבגדול עברית שתוכננה למערכת הפעלה מסויימת (לדוגמאת Pocket Pc 2003SE) אמורה לעבוד על כל המכשירים שמגיעים עם מערכת ההפעלה הנ"ל, אבל בפועל למכשירים חדשים צריך לעשות התאמות מיוחדות בעברית. אני יודע שעם הסידרה החדשה של DELL זהו המצב מכיוון שבחנו את האופיציה לייבא ולשווק את המכשירים והיו לנו מספר שיחות על כך עם אירון. צריך לדבר עם הח'ברה באירון ולראות אם הם עשו איזשהו ניסו להתקין את העברית על ה- Axim X50 ואם יש להם איזושהיא גרסה שהם לא הפיצו שמתאימה למכשירים הנ"ל. אם אתה מסתבך עם זה, דבר איתנו וננסה לעזור. סופ"ש נעים איתמר

AYELET1

New member
פורום ישנם מספר בעלי דל X50V

מעניין אותי איך הם הסתדרו עם העברית מאיזה סוג שלא תהיה (אמנון??)

דותן גל

New member
ככה

אני יודע שיש בעיות בדגמים של ה50XV ולי יש 50X. איך אני מוחק את כל המכשיר (פורמט)?

NTM500

New member
לי יש 50V../images/Emo13.gif והתקנתי את

גירסת ה DEMO של איירון. עובד יופי בלי שום בעיות. למעשה יש בעיה אחת והיא התאימות לPATCH של ה SE_VGA: אי אפשר להפעיל אותו כאשר העיברית מופעלת! אם רוצים לעבוד במוד VGA צריך קודם לבטל את העיברית, לעבור ל VGA ואז להפעיל עיברית מחדש. חוץ מזה, העיברית עובדת יופי (בבדיקה לא מקצועית ומעמיקה מדי!). שבת שלום, שי

AYELET1

New member
ואיך אתה מבצע את המעבר

בין צפיה ב-VGA לצפיה ברזולוציה "רגילה" בקשר לעברית? (ראה הודעה בשרשור בנושא)?

eranglr

New member
אני ממש מתבייש בעצמי, אבל עדיין

לא היה ל זמן לנסות את המעבר (אני מבין שאני זקוק לתוכנה לשם כך??)..

גם לי יש 50V

היתקנתי עיברית של אירון לVGA בגדול עובד בסדר. מידי יום אני "חוווה" SR ויצא לי גם HR אחד, כיוון שחוץ מהעברית לא מותקן לי שום דבר על המכשיר לא נותר לי אלה להאשים אותה......... מה שיש לי מותקן על כרטיסי זיכרון והבעיות היו כשהכרטיס לא היה . בגדול אם זה מחיר המעבר לPPC אז מבחינתי המחיר לא ככ נורא. "לפרמט" את המכשיר ללחוץ בחור מאחורה (נשמע רע ) ובמקביל על לחצן ההדלקה.

Shahar75

New member
אצלי עם העברית של איירו הכל תקין

ממש לא יצא לי SR או, חס ושלום, HR בגללה. הבעיות אצלי נובעות מנושא ה-WiFi, שאני נוטה להתעסק איתו יותר מדי. אולי משהו בהגדרות מערכת ההפעלה שלך קצת משובש? ניסית לבצע HR, להתקין את העברית ולבדוק אם אז מתעוררות בעיות?

sk10

New member
הכל תקין שחר?

ונפתרה הבעייה עם הג'יבריש ואנשי הקשר???????????????????

Shahar75

New member
דווקא לא, אבל הבנתי שזו אצל כולם

אני מחכה לפתרון, אבל הבנתי שהבעיה קיימת אצל כל מי שמתעסק עם עברית ומסנכרן עם ActiveSync. לא חשבתי שהבעיה ייחודית לאיירון ושמישהו יתקן אותי אם אני טועה.

למעלה