בבקשה בבקשה

liran9

New member
בבקשה בבקשה

מישהו יכול לתת לי בבקשה את שפת הדוס אתר או מסמך כל שהוא שבו רשום את כל פקודות הדוס איך רושמים אותם ומה הם עושות בבקשה

N0

New member
אתה מתכוון ל...

Shell commands או שפת shell לדוס . עכשיו שאתה יודע איך קוראים לזה יש לך נקודת התחלה (SGT בטח מרוצה... :) )

S-G-T

New member
כן - אני מרוצה :)

לא זוכר אתרים אבל הייתי מנסה במכומך : אם יש וינדואוס אז : format c: /q לא סתם :) dir /w/p attrib copy con:1.bat edit format sys cd mkdir del deltree reboot - קובץ מיוחד - לרוב אין זה בערך כל מה שאני יכול להיזכר בו - אולי אחר כך בקצת עוד הצעה : תשיג דוס מלא ותיכנס לקבצים אני מרוצה בגלל שהשאלה פונה לידע כדי לדעת - ולא ידע כדי להרוס

N0

New member
ונגיד שהוא...

רוצה לכתוב קובץ bat שמריץ כל מיני שטויות על המסך יוצר עדרות תקיות ג`יבריש ואז מוחק את הספריה של ווינדוס ? N0

S-G-T

New member
הממ - משהו לחשוב אליו ...

נכון - אם כל ידע אפשר להישתמש לרעה - אבל אנחנו כמו ההורים - אנחנו אומרים שככה וככה אפשר אבל .... ככה וככה - אנחנו יכולים רק לקוות לטוב - אבל אם נסתגר ולא נעזור איך נקדם ולשמ מה הפורום הזה ? - אז נכון אולי אתה תחשוב שאני סותר את עצמי (שוב אותם לאותם לא מצחיקים - לא פיזית ) כי אני הרי מתנגד לעזרה לכל ה טרויאן קידיז - אבל כאשר אתה רואה ממש צלול שבידע שתיתן ישתמשו לרעה - כמו השימוש בתרויאנים אתה לא עוזר - פה עוד יש סיכוי שהוא פשוט סכרן ורוצה לדעת וללמוד - הסיכוי כאן הוא 70 לטובטו ו 30 נגדו - אז מה אפשר לעשות .... נקווה לטוב - אני לא רואה מאחורי שאלתו כוונות זדון ....

liran9

New member
ו...

לרשום עיברית בדוס אתם יודעים אני רוצה לדעת פקודות אלה מיכיון שבירצוני לבנות מן תוכנית הפעלה למחשב של אחותי שהוא 486 ובו יש תפריט ובחירה מחכה לתשובה לירן וייס

למעלה