בבקשה את עזרתכם...

m a r

New member
בבקשה את עזרתכם...

הורי רכשו לפני כשנה בית חדש, הבית יפיפה והם אוהבים אותו מאוד... הבעיה היא כזו שמיום בו עברו לבית מצב הכלכלי התדרדר בצורה מחרידה, דברים מתקלקלים בלי הרף ועושה רושם שההוצאות הכלכליות רק הולכות וגדלות. אבי איבד את מקום עבודתו ואימי נאלצה למכור שטח אדמה שקיבלה בירושה ופשוט הכל הולך נורא, ההוצאות גדולות מאיי פעם. מאיפה מתחילים לבדוק? ממה נובעת הבעיה??? האם יש דרכים לעצור את ההתדרדרות?? הם הגיעו ממש לשפל! בבקשה, כיצד אני עוזרת להם????

m a r

New member
המליצו לי במסר להוסיף פרטים ובצדק..

אז ככה, ממש בכניסה, מצד שמאל נמצאים השרותים ומימין המטבח. מול הכניסה נמצא קיר המסדרון ומצד ימין לאחר המטבח נמצא הסלון. (הן במטבח והן בסלון אין דלת). מול הסלון המסדרון שמימינו חדר שנה של האח הקטן, אחריו חדש השינה של האח הגדול ומול חדר השינ של האח הגדול חדר השינה של ההורים. בנוסף, מהמטבח יש דלת נוספת, בסופו ושם חדר הכביסה ומימנו המקלחת.. הבית הוא בית פרטי, מסביב לא דשא, עצים (שלא חוסמים את הכניסה לבית), ומאחורי הבית, יער קטן. בסלון ישנם עציצים ירוקים גדולים (שהינם סמל לשגשוג - לא?) בכל פינות החדר פרט לפינה הימנית בכינסה כי בעצם שם הפתח ואין פינה... אני מקווה שאני ברורה מספיק... בני הבית כולם ממש מדוכאים לאחרונה וכמו שציינתי המצב הכלכלי בשפל. אשמח על כל עצה שתגיע והמון תודה על הסבלנות..

../images/Emo141.gifברוכה הבאה m a r

ככה בשביל ההתחלה, בלי להכנס ממש לעומק הדברים... כנסי ל"טאגליינס" בראש העמוד ויש שם עצות כלליות בנושא השפע... יותר מאוחר אתיחס יותר לעומק... לילה טוב

m a r

New member
תודה על קבלת הפנים! וקראתי! הכתבות

נהדרות וכבר שמתי לב לכמה דברים שחשבתי עליהם קודם. אני חושבת שלמשל הצבע האדום אינו מצוי בשום פריט אצלהם בבית... אחכה בכל אופן לתגובתך. לילה טוב

לאט לאט, לא לקפוץ מהר מדי...

הזהרי מלמצא פתרונות מהירים כי הם מתגלים כחסרי תועלת בסופו של דבר. אני מבינה את המצוקה, אבל... התעזרות בסבלנות לפעמים מועילה יותר. עכשיו, האם בני המשפחה שלך מוכנים לעשות פאנג שואי? הם מסתכלים על הנושא הזה כמשהו מועיל? מוכנים לעשות דברים או שאת החלטת לעשות את הדברים עבורם? יום נעים

m a r

New member
היי אביבה

כן, כל בני הבית מוכנים ורוצים לעשות פנג שואי וללכת עם זה עד הסוף. הם ראו בעינהם אייך שינוים שיצרתי בביתי הביאו איזון והרמוניה לבית וכיצד עיצוב מחדש של חדר השינה גרם לבעלי הספקן לספר להם כמה שהוא ישן טוב יותר עכשיו וכמה שהתקרבנו מאז. אני אישית גם מאמינה גדולה בפנג שואי ובעניי הפנג שואי הוא דרך חיים. שתיהיה לך ולכל חברי הפורום שבת נהדרת.

נ ה ד ר !../images/Emo20.gif

אכן, פאנג שואי הוא דרך חיים... וחלק ממה שאפשר ללמוד ממנו זה, שלכל דבר יש פתרון אבל...לא כל פתרון הוא מוצלח... עכשיו, השירותים הנמצאים מיד בכניסה, איזה צבעים וחומרים יש בהם? כמה חדרי שירותים יש בבית? ובאיזה כיוונים הם נמצאים? מה כיוון דלת הכניסה לבית? ז"א, מאיזה כיוון נכנסים לבית? האם יש עוד דלותו יציאה מהבית? מה יש בצד מערב בבית, ובמרכזו? שבת שלום

m a r

New member
היי שוב!

אז ככה, השרותיים בכניסה הם השרותים היחידים בבית. הקירות מצופים בלייסטים של עץ טיבעי מצופה לכה, הריצפה מחרסינה בגוון תכלת. אין חלון בשרותים. השרותיים מצד שמאל החדר וממולם ארונית קטנה עם מראה ומתחתיה הכיור. דלת הכניסה ממוקמת בדיוק צפונית מערבית. מצד מערב לכניסה לבית, בתוך הבית נמצא המטבח ובהמשך לו המקלחת וחדר הכביסה. וקיר אחד של הסלון (הקיר השני ובו ממוקם החלון הענק פונה דרומה) מחוץ לבית, במערב נמצא השביל שמוביל לכניסה מהכביש (כביש קטן שאין בו תנועה בקושי). והן המחסן והגארז, שמשיכים את קיר המקלחת והסלון והכניסה אילהם היא במחוץ בלבד. לבית יש רק כניסה אחת. אחרי הסלון ישנו חדר השינה של האח הקטן (הקיר החיצוני הוא דרומי ומיד אחריו חדר שינה נוסף (שכרגע ישן בו אבי) ובו קיר דרומי וקיר שני מזרחי. מזרח לבית יש את המשך החצר, ביקתת עץ קטנה שיש בה מיטה וספה, מאחוריה יער בעומק של כ 20 מטר ואז כביש ראשי. אחרי הכביש הראשי, מדרכה בתים ומוסך ומאחריהם מסילת רכבת שבה עוברת רכבת נוסעים כל 15 דקות ורכבת מסע אחת לשעתיים. צפונית לבית המשך הגינה וחצר השכנים שמפרידה בינהם גדר שיחים. מקווה שהכל נרשם מספיק ברור. המון תודות.

למעלה