בבקשה , אני נורא אודה למי שיעזור לי

adiduek

New member
בבקשה , אני נורא אודה למי שיעזור לי

אני כל כך תקועה. לחבר שלי מזה שלושה חודשים יש יום הולדת השבוע ואני רוצה להפתיע אותו עם משהו מיוחד. עכשיו להתעלות על מה שהוא עשה בשבילי זה קשה ( קישט לי את החדר בורדים ובלונים , לקח אותי לארוחה וקנה לי בושם וקרם גוף שלו). בכל מקרה רעיון למשהו אישי יש לי אבל למתנה עצמה אני תקועה... מה אתם חושבים על יום פינוק בספא? למרות שהייתי רוצה משהו שישאר לו קצת יותר מיום.... אני אשמח לכל עצה אפשרית. בתודה מראש עדי.

טלטולה

New member
את תקועה כספית?

לא הבנתי אותך ממש וכן יום יותר מיום כיף זה שווה להמרות שהיום כיף קשה גם לשכוח מהר:) בכל אופן תפתיעי אותו את צריכה להכיר אותו ולדעת מה הוא באמת אוהב

ShirShir

New member
בבקשה ../images/Emo9.gif

יום פינוק בספא נשמע לי נהדר!!! אם את רוצה גם משהו שישאר, אל תשכחי להביא לספא מצלמה, להצטלם יחד, לבקש ממישהו שיצלם את שניכם יחד ולמסגר לו תמונה שלכם. מה דעתך?
את יכולה לקחת אותו ל"בלוקבאסטר" להגיד לו שיבחר איזה סרט שבא לו, בקופה להעניק לו מנוי שקנית לו מבעוד מועד, לקחת אותו (ואת הסרט) הביתה, בבית, הוא יגלה על מיטתו מתנות נוספות: שמיכת פליז "פינוקית" ומגש פינוקים למיטה וכמובן שלל נרות מרהיבים ימלאו את חדרו. כל שנשאר עכשיו זה רק להכניס שקית פופקורן למיקרוגל ולהיתכרבל איתו מול הסרט... מה את אומרת?

adiduek

New member
תודה

תודה לכם, עזרתם לי לסגור קצוות...עכשיו אני רק מקווה שהוא יאהב

ShirShir

New member
../images/Emo23.gifעדי../images/Emo140.gif

אם את עושה את זה מכל ה-
הוא בטוח יאהב!

למעלה