בבקשה, אני נואש

punk223

New member
בבקשה, אני נואש

תגידו לי בבקשה איך אני יכול לבדוק אחוזי שומן? תגידו לי אזשהיא שיטה אפילו אם זה לא כל כך מדוייק. כי אתם מתלהבים מזה ובא לי לבדוק כמה אחוזי שומן יש לי.
 

פלטרון

New member
קבל רעיון ...

חפש חדר כושר שיש בו את המכשיר הזה שבודק אחוזי שומן , האלקטרוני. עכשיו לך לשם , ותאמר להם " אני חושב על להצטרף . תראו לי את המכון , ומה יש פה , ואיזה סוג מכשירים ... " אחרי כמה דקות , תזכיר שאתה מעוניין להוריד אחוזי שומן . ובאותה נשימה תשאל אם גם יש להם את המכשיר האלקטרוני ההוא ש ... ובקש לקבל מדידה ( נו - זה לא ממש עולה להם כסף , נכון ? ) . אם הם יסכימו ( ונראה לי שכן ..) ,אז המדד ,ואז ברח כל עוד נפשך בך , ואל תחזור לשם שוב ..
סתאאאם ... נו... הבנת את הרעיון .
 

punk223

New member
רעיון טוב

אבל אולי יש בקופת חולים מכשיר כזה? ואני לא ממש מעוניין להוריד אחוזי שומן כי אני דווקא די רזה לגובה שלי אני סתם רוצה לבדוק איפה אני נמצא.
 

פלטרון

New member
אני ממש מתבייש לומר כמה קיבלתי ..

אז אני אשאל שאלה במקום - כמה זה "מעט מידי" ? אגב , רונן - סחטיין על הלינק
 

פלטרון

New member
תשמעו קטע - ענק !!!!

אם הייתי שוקל (עם אותו היקף ואותו גובה ) 10 קילו פחות , אז אחוזי השומן שלי היו כפולים . ( שזה הגיוני במחשבה ראשונית - כי אם 10 קילו יותר לא הוסיפו כלום לבטן , אז .. ) אף רופא בעולם לא היה אומר ל-2 אנשים בעלי אותו גובה והיקף , שאחד מהם רזה ב-10 קילו - "אתה בסדר , אבל חבר שלך במצב הרבה יותר גרוע - הוא חייב להשמין ודחוף , למרות שהוא שוקל 10 קילו יותר ממך ! " לא יודע - נשמע מוזר , לא ?
 

סקיטי

New member
מה הכוונה לאיזון קלורי?

האם זה כמה אני שורף ב- 24 שעות שבהם אני שוכב בלי תזוזה או כמה אדם ממוצע שורף ביממה ממוצעת?
 
המחשבון זהז רחוק מאוד מלהיות מדויק

לפי בדיקה מדויקת יש לי 13.1% ולפי המחשבון הזה יש לי 27% זה אפילו לא סטיה של 10% זה ממש לא מדויק, והמלצה חמה שלי לא להשתמש בו.
 
למעלה