בבקהש עזרה דחופה!!!!!!!!!!!!

בבקהש עזרה דחופה!!!!!!!!!!!!

היי... אני לומדת תיאטרון בבי"ס בכיתה ח' ואני ממש רצינית בכל הנושא הזה... אני אמורה להכין מונולוג לסוף הסימסטר אבל להתחיל לעבוד עליו כבר עכשיו-כל הציון שלי תלוי במונולוג הזה ואין לי מוזה!!!! ועוד 3 ימים אני אמורה להגיש למורה שלי את הדמות שאני משחקת!!!!! אם למישהו יש עצה או משהו-שיבורך!!!!!!!!!!!!!!!!

actress

New member
אז ככה:

אולי תנסה את מיי פירסט סוני בזמנו שאני עשיתי אותו היה לו ביקוש ויש גם את נורה מבית הבובות על המצב שלה וגם את משחקים בחצר האחורית את הנאנסת או התובעת ותוכל להפוך לנאנס או תובע או בעצם לשחק את התובע שנאנס יש המון המון דברים ובעיקרון אומרים שאישה יכולה לגלם מונולוגים של גברים אבל תמיד אפשר גם ההפך שגברים יבצעו מונולוגים של נשים ורק יהפכו בלשון נקבה.

אוקי...

קודם כל תודה על ההתייחות ואני בת... ואני צריכה להמציא דמות לא להשתמש באחת קיימת....

gabi1234

New member
חסר דמויות......?

אם את צריכה להמציא דמות את מה הבעיה....? כאילו הלואי ולי היו נותנים להמציא דמות את יכולה דמות של נערה נאנסת של רוצחת של פסיכופטית או של נערה פוסטמה או של של בחורה מכוערת ששקועה ברחמים עצמיים שלה על כיעורה הרב או של אלכוהליסטית כאילו את יכולה לקחת כל דבר שבעולם, כל דמות, לעשות איתה מה שאתה רוצה!!! אז קחי רעיונות מסרטים ממחזות מסיפורים מאנשים שאת מכירה ואני בטוח שתמצאי לך את הדמות שאת מחפשת תנסי להיות יצירתית לקחת גם דברים לא אמיתיים לא מציאותיים ולא ראליסטים. שיהיה לך בהצלחה!

6986

New member
זה בציניות???!

לא. כניראה אין לי מספיק דמיון בשביל לחשוב על זה!

אני לא יודע איך זה אצל אנשים אחרים

אבל אני הייתי יכול לירות לך רשימה לא פחות ארוכה בשניה, אני די טוב בשטויות כאלה. איש של רעיונות, אבל בזה זה נגרמר לרוב.

למעלה