בבעיה.

ללאשם0

New member
בבעיה.

היי. יש לי שם ריח רע. אני אפילו נגעלת מהריח של עצמי כשאני "מתענגת" עם עצמי. אני לא יודעת מה לעשות בקשר לריח הנורא שיש שם. יש איזה משהו שאפשר לעשות חוץ מהגיינה? כי אני תמיד מנקה כמו שצריך עם מגבונים והכל.. אבל שאני חרמנית זה לא עוזר מן הסתם ... אני פשוט נגעלת. מה עושים?

שני דברים

1. ללכת לרופא נשים. ריח רע נובע מפטרת או משהו אחר שלא בסדר ובמרבית המקרים ניתן למיגור בטיפול יחסית פשוט. 2. בשום פנים ואופן לא לנקות עם מגבונים ושטיפות אינטימיות למיניהן. רק סבון ומים במקלחת. מגבונים באופן כללי הם דבר נורא בעיני. אפילו את התחת של ילדיי מיעטתי לנקות איתם. מצד שני הם נפלאים לנקיונות ברחבי הבית
אחרי שרואים מה הם מצליחים לנקות ולהוריד - מאוד מטריד להשתמש בהם על איזורים עדינים בגוף. הם מלאים בחומרים מאוד לא בריאים. לנרתיק יש את היכולת המופלאה לנקות את עצמו. אין שום סיבה לנקות אותו במפנים בשום שטיפה שהיא. כל החומרים האלה משנים את הפלורה שלו הנרתיק ומונעים ממנו את היכולת לעשות את מה שהוא אמור לעשות בעצמו.

ללאשם0

New member
משום מה אני מפחדת ללכת לרופא נשים

אף פעם לא הייתי ואני מאוד מפחדת מזה...

יש לך חברה או אימא או מישהי קרובה אחרת

שתוכל ללכת איתך? יש רופאות נשים שמתמחות בנערות. למרות שלפני הכרטיס שלך את כבר לא נערה - אולי שווה לחפש מישהי כזו, שהיא יותר רגישה?

שינויים בהרגלי התזונה

שלום מוסיפה על מה שאמרו ובצדק חברות הפורום האחרות שווה לשקול גם שינויים בתזונה פחות פחממות יותר יוגורט כדי ליצור מאזן חיידקים חיוביים בנרתיק אך יכולה להשתמש בטבליות של פרוביוטיקה שמחזקים גם את הפלורה הטבעית של הנרתיק.

gdrghf

New member
תלכי לרופאת נשים וכך תתגברי על הפחד.

כי יש לך שם פטרייה כנראה ואפשר לטפל בזה בקלות. זה גם מושפע מהתזונה שלך כמובן.

5halo

New member
יש כול מיני דברים לעשות

אחד כמו שציינו ללכת לרופא נשים זה בדרך כלל נובע מפטריה או משהו שתיים להפסיק עם השטיפות אין שום דבר מלוכלך שם (באמת שלא יקירה זה סתם משהו שהכניסו לנו לראש שמלוכלך ומגעיל שם) השטיפות מוציאות מאיזון את רמת החומציות הטבעית שם וזה מה שגורם לפטריות וריח רע בנוסף נתקלתי בתכשיר שניקרא נורמפלור זה טבליות על בסיס וטמינים שמחזירות את רמת החומציות ובכך מונעות פטרת וריח רע בהצלחה הילה

למעלה