בבעיההההההה

ליזיגי

New member
בבעיההההההה ../images/Emo7.gif

אווווווף
אני בבעיה מזה קשה.. אוקי- אני רוצה ללכת לקורס של תלמה ילין, אבל זה אומר ללכת ל-ב-ד, רק עם עוד מישהי שהתקבלה לתלמה מכיתה ח', היא איתי בלהקה, ועוד מישהי מיא'.. שיהיה לי סבבה איתם, אבל הן לא ממש חברות שלי ויהיה לי מוזר. הקורס הוא 12 ימים, שמתוכם ב-3 בערך אני לא יכולה להיות, כי זה חזרות למכבייה והמכבייה עצמה
בנוסף לקורס של תלמה אני רוצה ללכת לקורס של הבלט הישראלי, ומתוך ה-3 שבועות שלו, אני אהיה ב-9 ימים בלבד, כי יש לי מחנ"ק באמצע.
ובגלל שאני לא אהיה בכל הימים ב-2 הקורסים, אני רוצה לצאת לשניהם. חברה שלי רוצה לבוא איתי לבלט הישראלי, אבל היא עדיין לא עולה על פוינט, אז היא לא תבוא לקורס המלא. ואני חייבת לעלות על פוינט בחופש ולהתקדם, אז מה אני יכולה לעשות
ובקשר לקורס של תלמה- הוא עוד מעט מתחיל
אני צריכה להירשם כבר.. השאלה היא אם כדאי ללכת, ועם מי
כי חברה שלי לא רוצה ללכת אליו, ואף חברה אחרת גם לא.. ואף אחד אחר לא ... אארררר קיצור, אין לי מושג מה לעשות.

the mush

New member
אני אגיד לך ת'אמת...

אני חושבת שזה דפוק לגמרי שלא הולכים לאיזה קורס או חוג רק בגלל שלא מכירים שמה אף אחד. זאת דרך להכיר... אני בעצמי הולכת לתלמה ילין, בלי להכיר אף אחד. אין לי מושג איך זה הולך להיות שמה, איך האנשים, אבל אני הולכת.. ראש פתוח.

OfrikiG

New member
לפי נסיוני האישי...

ממש מתחברים מהר עם אנשים בקורסים האלה, כי יש לכם המון במשותף והמון על מה לדבר. זה חלק מהכיף בקורסים - שמכירים אנשים חדשים שאוהבים את אותם הדברים כמוך

dance fr3ak

New member
נו באמת...

כמה זמן הקורס הזה כבר?.. שבוע שבועים?.. את לא ישנה שם באף מיטה עם אף אחד.. וחוצמזה מה רע בלהכיר אנשים חדשים?.. מה גם, להזכירך את הולכת כדי להתקדם בריקוד .. זה קורס מחול לא מחנה קיץ של הצופים..

Engle7

New member
גמאני רוצה ללכת לקורסים!!!

יווווווווו איזה צירוף מקרים!! גמאני רוצה ללכת לקורסים אבל לא רוצה ללכת לבד... ואני לא מוצאת מישהו ללכת איתו... בנתיים אני דיי נוטה לכיוון של הקורס בתלמה ילין כי בקורס של הבלט הישראלי זה רק שעה ביום וגם ככה יש לי נסיעות לת"א מהקריות... [שם אני גרה].... לכן יותר משתלם לי הקורס של תלמה ילין.. אשמח אם תעדכני אותי בהחלטה שלך... יהיה נחמד לפגוש מישהו מוכר... פחות או יותר... חיחיחי

ליזיגי

New member
חח רעיון טוב ../images/Emo13.gif

והאמת ש...... כולכם צודקים לגמרי
אני נרשמת, ואם מישהו ירצה לבוא איתי- אז סבבה. אני הולכת לשם בשביל לרקוד, להתקדם, וגם להכיר ילדים חדשים
ואני יודעת שהכל יהיה שם תחרות, אבל אני לא חלק מזה.. כי אני שונאת להתחרות, ואני גם לא רוצה להיות הכי טובה.. אני רוצה פשוט להשתפר
חחח איזה נאום דפקתי
תווודה לכולם, אתם ממשמשמשמש צודקים

ליזיגי

New member
הגעתי להחלטה ../images/Emo13.gif

לקורס של תלמה ילין אני הולכת עם עוד חברה, שהצטרפה אלי..
ולקורס של הבלט הישראלי אני אלך עם חברה אחרת, ל-9 ימים בלבד- אבל גם זה משהו

ליזיגי

New member
מנצלש"ת את עצמי ../images/Emo13.gif

סטודיו בי- מגיל 16 בלבד? אם כן אזז... אוווווווווף

../images/Emo4.gif

אולי גם אני הולכת... פשוט המורה שלי אמרה שהרמה שם מאוד גבוהה ושלא כל הבנות מהקבוצה שלי יוכלו ללכת. היא אמרה לי שאני אוכל ללכת, ושאולי כל השאר יוכלו לבוא לניסיון יום-יומיים, כדיי לראות אם זה מתאים לרמה שלהן... אני לא בטוחה אם אני רוצה ללכת כי אני מפחדת שבסוף זו תהיה רמה גבוהה מידיי בשבילי. חוץ מיזה, אמא שלי לא כלכך אוהבת את הקטע הזה של הריקוד אז אני לא בטוחה שהיא תרשה לי יותר, ואני רוצה לנסות את זה, זה נשמע ממש כיף
אז חשבתי ללכת גם לשיעור ניסיון... מה נראה לכם

ליזיגי

New member
אמממ

לא נראה לי שאפשר שיעור ניסיון בקורס.. כי הקורס הוא בדיוק 12 ימים, והוא מתאים ל-35 ילדים בלבד.. למשל אני רציתי להירשם, אבל אני לא יכולה להגיע ל-3 ימים מתוך הקורס, אבל המחיר של הקורס לא ירד.. כי המרכז מגמה אמר שאני תופסת מקום של בת אחרת.. אז לא נראה לי שיש אפשרות לשיעור ניסיון
תלכי, ואם הרמה גבוהה מידי- אז בקטנה
רק ככה משתפרים... ואני הולכת עכשיו לקרוע לי ת'צורה במטרה להשתפר פלאים

מרנינית

New member
שלום!

קודם כל אני חדשה ובקשר לילדה שבבעייה... קודם כל אני התחלתי לרוקד לא מזמן בבלט הישראלי ובאתי לבד...ונכון פחדתי שנאי לא אכיר אפחד אבל יש שם אחלה אנשים והתחברתי מהר
ואני בטוחה שגם אם תבואי לבד תוכלי להכיר בקלות אנשים! אני בכל אופן הולכת לקורס הזה...את יכולה ליצור איתה קשר במסרים וד"...זה ממש לא נכון שהקורס בבלט הישראלי הוא שעה ביום!בולשיט!

ליזיגי

New member
שלוםם ../images/Emo13.gif

וברוכה הבאה לפורום
אני בסוף הולכת לקורס יחד עם חברה שלי, אבל היא לא הולכת לקורס הכולל אצבעות, ואני כן הולכת
כמה זמן הוא ביום
הקורס כולל אצבעות

מרנינית

New member
אם את שואלת אותי...

אז אני לא ממש יודעת עדיין כמה שעות הוא ביום אבל הוא כולל נעלי אצבעות לבנות והוא מועבר אם סולנית לשעבר של להקת 'קירוב'...אחת הלהקות המדהימות ברוסיה...ככה שהולך להיות ממש קשה!!ץכיני את עצמך...חחח בהצלחה!

המורה שלי מלמדת שם

והיא גם אשתו של זה שמנהל את הקורס הזה ואת מגמת מחול בתלמה... היא אמרה שהיא תארגן שנוכל לשלם רק על יומיים ניסיון
(זה רק ל35 אנשים
אז באמת רב הסיכויים שאני לא אוכל ללכת
אוף
)

למעלה