בבי``ס אצל האחות...

בבי``ס אצל האחות...

מממ...sorry שאני מפציצה בהודעות (רק שתיים זה בסדר?) אבל לא כתבתי היום כי גם היום היה יום קשה ובסוף החלטתי שאני רוצה לפרוק את ``המטענים`` שלי קצת.....ומה לעשות אתם הקורבן. אבל לפני שאני אספר לכם עך האחות....אני אנצל במה זאת לבקשה ולקריאה נ-ו-א-ש-ת למתנדבים... גיל- לא משנה בעל נשק קטלני רצוי חסר מצפון. מוכן לירות בי בהקדם האפשרי... ועכשיו .... לאחות (כו....מצונזר...) טוב אתמול הייתי מצוברחת דיכאונית (נו.מה חדש?!?) וחברה שלי (היחידה שאני מעניינת אותה...) עשתה לי הפתעה ובאה לבקר.. (אני שונאת הפתעות אבל...) סתם דיברנו...(מצאתי את מסיכת השמחה והאושר שלי אז שמתי אותה..) והיא אמרה שמחר (היום) יש בדיקת גובה ומשקל אצל האחות מה נעים ומה נחמד עדנה טיפשה וסתומה אבל עדיין יש תקווה כנראה... חשבה איך לא מכניסים אותה לאשפוז (עוד הפעם...) עדנה אספה אבנים וחול בשקיות והנה התוצאה (כבדה- והגב עדייין סובל פני שסחבתי את זה בתיק עד שהאחות קראה לי...) כמובן שזה לא היה מספיק עדיין אבל זה ממש לא היה נורא ונ-י-צ-ל-ת-י כמובן שאני והמזל הנאחססס שלי... איך שיצאתי מהחדר שלה נפלתי (כנראה ירידה בלחץ דם או משהו) והנה כל ההמולה הגיעה....(עדנה, עד כמה שהיא אידיוטית חשבה על תירוץ) כן, כן חשבתי...נדיר...חשבתי לתעד אבל... טוב התירוץ- נפלתי בגלל שהשרוך היה פתוח.... נו..טוב...המוטציות האמינו ובגלל שהנפילה הייתה עדיין כואבת הם לא התקמצנו על הסוכר והתיונים ותתפלאו הכינו לי תה לגמתי לגימה קטנטונת (בכל זאת סוכר...משמין) ו``הרגשתי יותר יותר טוב`` עדנה מידי האחות המרשעת אבל- עדיין היום לא נגמר זה שאני טיפשה כבר אמרתי?.... אז היה לי שיעור מתימטיקה כי יש לי מבחן מחר (ע-נ-ק-י) ומכיוון שלא הייתי בבי``ס אנ לא ידעתי על מה החומר ובאיזה ספר אנחנו ו... איכשהו רצתי וכמעט שחציתי את כל העיר (והעליות) בריצה היה מעייף ומתיש אבל שומנים- בטוח שרף.... התכוננתי עכשיו אני לא זוכרת כלום... אולי בבוקר אני אזכר (בכל זאת אני מ-2 בצהריים עד עכשיו רק חורשת...) זהו.... כמובן שמצב רוח עדיין אין לי וגם לא יהיה ותגל- יום שבת יום מיוחד?!!?!?!? ללללללאאאאא! אני הולכת להעביר אותו בשינה... טוב, זה מתחיל להיות יותר מידי ארוך... אני אלך... יראה מה חדש.... :-( עדנה העצובה.

נעמה!

New member
פרה שלי!

דבר ראשון בהצלחה ענקייי במבחן מחר.. חשבתי קצת לעודד אותך..אבל אני מחפשת מי שיעודד אותי.. אז אולי מתוך זה ששתינו מבואסות..נתעודד יחד! (אל תשימי לב אלי..אני לא יודעת מה קורה איתי היום..) בכל אופן...שיהיה לך בהצלחה ותשמרי על עצמך... אוהבת ודואגת לך המוןןןןןן נעמה

למעלה