בבי וג´יטה...מיהו?

Gogetta

New member
תמונה של בבי וגטה

הוא סתם חנון מכוער שחושב שהוא ברוס לי ועושה ציורים על הפנים

Piccolo

New member
ממתי ברוס לי מצייר על הפנים?

Light woman

New member
אוקי.. בילבלתם אותי לחלוטין...

שתי שאלות: 1. מה זה טספורג´ין? 2. מה הדבר הזה עשה לוג´יטו´ש המסכן שלי??????

king kazabubu

New member
אני רוצה לענות!!

או קיי... מה זה טספוריג´ין.. אם אתם זוכרים בפרק שהולך להיות היום בערוץ שש קינג קאי מספר לגוקו על הסייאנים. מאיפה הם באו ומה היכולות שלהם. בערוץ שש פעם שעברה דילגו על הפרק הזה והיום נראה אם הם החליטו לשדר אותו. בכל מקרה כמו שרובכם יודעים היו פעם על כוכב וג´יטה שני גזעים שולטים. האחד הסייאנים הברברים שנולדו להיות לוחמים. אבל הטכנולוגיה שלהם הייתה זבל. לעומת זאת היו הטספוריג´ין. שבסך הכל לא היו לוחמים מלידה כמו הסייאנים אבל הם היו אומני הטכנולוגיה. והטכנולוגיה שלהם היא שנתנה להם את הכח לשלוט בכוכב הלכת. אבל לילה אחד משהו נורא קרה. הירח של הכוכב זרח. בכוכב וג´יטה זה מאוד נדיר. וכל הסייאנים הפכו לאוזרו. בלילה אחד בלבד מחקו הסייאנים את כל הטספוריג´ין שחיו על אותו כוכב. את כולם! חוץ מבבי (והאמת גם יש את הסרט האבוד שמדבר על טספוריג´ין). 2. בבי מחפש נקמה בגוקו. מי שלא ראה את ג´י טי אני אסביר שגוקו הרס לבבי את התוכניות ובבי רוצה להרוג אותו. הוא מגלה שעל כדור הארץ יש עוד סייאנים שהחזק מבינהם הוא וג´יטה. אז הוא מגיע לכדור הארץ במטרה להכנס לתוך גופו של וג´יטה ולהשתלט עליו (זו אחת התכונות המיוחדות שלו) וזה מה שהוא עושה. ואז הוא באמת הופך למה שרואים בתמונה.

king kazabubu

New member
במילה אחת...

לא. אני לא יכול להסביר את הכל מהר. את צריכה לראות ולהבין למה הוא לא יכל לנצח אותו.

Light woman

New member
אני לא מרגישה טוב..../images/Emo122.gif

אז נשארתי בבית... אבל מה זה אומר??? שאחרי שבבי משתלט עליו אין יותר וג´יטו´ש????? איך וג´יטו´ש חוזר לעצמו???

זה סיפור ארוך מאוד אבל בקיצור:

בבי ו´גיטה הפך לגולדן אוזרו, ואז כשגוקו חותך לו את הזנב(נראה לי שככה הוא הפך אותו בחזרה) הגוף של ו´גיטה התכווץ שבו והיה קטן מדי לבבי אז הוא היה חייב לצאת

roychu

New member
לא! רק בבי, באבידי וביבידי הם

קוסמים מגזע לא ידוע

למעלה