בבית

דוש2

New member
בבית

אני בבית בעקבות גימלים ( נו כולם חולים עכשיו! ) אז לבנות שמכן יש שאלות לגבי המיונים של הדרכת יח"ש/מ"כיות וכל הנושא הזה ( אני בטירונות של מ"כיות) אז אתן יכולות לשאול שאלות.... שבוע טוב!

darkDork

New member
שאלה בקשר למיונים לתפקידים האלו

עד כמה שאת יודעת- רוב הבנות עברו את המיונים? מנפים בצורה מאוד אגרסיבית? תודה מראש =]

דוש2

New member
תשובה

קודם כל במהלך המיונים לא מעיפים אף אחת..עפות רק אלו שחותמות וויתור במקום. לא מנפים ולא כלום, הם לא מגלים לך את התשובות ומבחינתם הם נותנים לך הרגשה(לרובן) שעברת את המיונים... אפשר לזהות ע"פ ההרצאה שלך והיכולת שלך להתמודד עם המצבים שנותנים לך איזה תפקיד ייתנו לך אם תעברי.

adi1245

New member
איך ל-א מקבלים מ"כית..?

יש משהו שאפשר לעשות במיונים כדי שלא ייתנו לי להיות מ"כית? זה קשור לאיך שאת מתנהגת בסיטואציות??

דוש2

New member
הממ

אם את בשום פנים ואופן לא רוצה להיות מ"כית פשוט תסמני בשאלון שתקבלי שאת לא רוצה להיות מ"כית/במידה נמוכה...ואז באמת לא ייקחו אותך אלא אם כן זה מקרה חריג וגם אז את יכולה לערער ויוציאו אותך מהקורס. דבר שני, אל תהיי כ"כ תקיפה ואגרסיבית בסימולציות ונסי להבין את הצד השני ולגלות הבנה,אבל חוצמזה אני לא יודעת, כי גם אני לא רציתי מ"כיות וקיבלתי את זה בסוף... בסדר זה לא כזה נורא.

darkDork

New member
התכוונתי לשאול אם את יודעת

אם הרבה בנות בדר"כ מתקבלות לתפקידים שמציעים באותו זימון =]

למעלה