לא רואים את ההתחלה! את מאמינה לי?
חצי לא מצאו מונולוגים עדיין!!! ואני בשוק... החליפו לכם 3 מורים כבר?!?!? אפי אמר שקודם הוא לימד ב"הבימה".... חחחחחח יוסי באמת חמוד!!! גם אנחנו אוהבים אותו! הוא עשה לנו משחק כזה שצריך ללכת רק על ארבע ומי שנוגע לשני בקרסול קודם מנצח! החזקתי מעמד המון המון זמן! חחח כי כל פעם זה שניים.. עד שהוא הכניס שלישי ואז שניים עלו עלי.... תשמעי חחחח.... איך אפשר?! חח בתנועה, בהתחלה הוא עשה לנו כל מיני תרגילים עם השם לזוז לצעוק לא יודעת... היה יותר נחמד. היום זה רק מתיחות! נורא מעצבן... בקשר לערב מונולוגים... אני מצאתי מונולוג. אחרים לא כ"כ... לא כולם. המונולוג שלי לא מוכר... הוא מתוך הצגה בתאטרון צוותא. מונולוג חמוד ומצחיק!! חחח... תדברו גם אתם אולי עם ליאורה בקשר לאפי!!! זה ממש לא פייר כל הקטע הזה.... זה לא רציני.... כל הזמן אומרים לנו: אתם פה וזה לא סתם חוג או סתם סדנא... זה משהו לחיים, משהו הרבה מעבר... כמו שזה נראה, זה נראה כמו חוג רגיל, לא? ואנחנו תמיד צוחקים ביחד ולפעמים זה מפריע לשיעור. אז פעם יוסי נתן לנו את השיעור של: אתם לומדים במקום הכי מקצועי בארץ, אתם לא רציניים.. אתם צריכים להיות רציניים במקום הכי מקצועי בארץ. אתם באתם לכאן כי אתם רוצים ולא כי הכריחו אתכם ובלה בלה בלה.... אגב, עידן אמר לך עלי? מה הוא אמר? ו... אמממ.... תגידי, יש לכם מישהי בקבוצה בשם מיכל ברמן.. אם כן, מי זו? מה היא עשתה בערב מונולוגים? ומי זו ההיא שעשתה את אלמה מ"המורדים"?