בבית

barmiz

New member
בבית

צבי מעלים הרבה מחזות זמר מחו"ל (קברט, זכרונות בברודווי וכד') רציתי לבקש שמי שיודע לוח הופעות ודברים רק על ההפקות שהם העתק מחו"ל (כנ"ל) יכול לרשום בבקשה.

Pam Lukowski

New member
אמרו לי אתמול בבית צבי ש...

כנראה יחזירו שוה את "שיער" בזמן הקרוב\קצת רחוק.. לא יודעת מתי בדיוק.

O p T i M i T

New member
את בטוחה??

איך? מה? מו? מי אמר לך??? אני לא מאמינה ששיער חוזר!!!!!!! :)))

Pam Lukowski

New member
זה מה שאמרו לי

המורה למוסיקה שמלמד אותנו שם אמר לי........... אני מאוד מאוד מקווה שזה נכון... יהההההההה קברט ב21.2 ? (יום אחרי היום הולדת שלי!) אני חייבת ללכת לראותתתתתתת ואם זה יהיה יפה, נלך שוב לראות.. ושוב... ושוב... ושוב.... חחחחחח הישראלים האלה, לוקחים כל מה שבחינם חחחחחחחחחחח

O p T i M i T

New member
אהה אני מכירה אותךךך!

נכון את בסדנת נוער של בית צבי? ו"המורה למוזיקה" הוא לא אחר מאשר אפי שושני החמדמד בכבודו ובעצמו... :) חיחי

Pam Lukowski

New member
איפהההה אפייייי אהאהאאאאאא

יו, נה, תן.. ה.. ק... טן.. רץ... בה.. בו... קר... אל... ה.. גן! חחחחחחח כמו ילדים מפגרים.. לא נורא. אבל אפי עוזב אותנו!!!!!!!! וגם אותכם... הוא נוטש!!!!!!! שמעת על זה??? הוא דיבר איתנו ביום שני. אגב, את מכירה אותי? את מכירה אותי ממש? את יודעת מי אני?... את אורין? נכון????? לפי החתימה שלך חח

O p T i M i T

New member
לאאאאאאאא :((

למה הוא נוטש אותנו?!?!?! :(( אוף איתו! וכן מוכר לי היונתן הפיגורי הזה...חחחחח :) אבל הוא אמר לכם למה הוא עוזב? ומי יחליף אותו? ואכןןן אני אורין (או שפרה'לה חחח את יכולה לקרוא לי איך שבא לך:) חיחי ואני לא מכירה אותך ממש ממשששש אבל אני יודעת איך את נראית ושאת מאור ושמעתי עליך מידיד טוב שלי שאת בטח מכירה-עידן :)

Pam Lukowski

New member
שפרה'להההה!

חחחחחחחחחחחחחחחחח זה מה שהיה פעם אחרונה. כן, הוא אמר למה הוא עוזב. אפי עוזב אותנו כי הוא טוען ששיעור פעם בשבועיים או פעם בשבוע זה לא מספיק. הוא נלחם ב"מערכת" כבר הרבה זמן שיוסיפו לנו עוד שיעורים... הם כנראה לא הסכימו... והוא אומר שהוא לא אוהב לעבוד במשהו שהוא לא נהנה ממנו והוא אומר שהוא לא נהנה כי הוא מרגיש שאנחנו לא מספיקים כלום ככה ושאם זה ככה, אז יש לו עוד דברים לעשות ועבודות לעשות, אז הוא עוזב אותנו.... לפחות עד מאי, משהו כזה (??) לא הבנו למה דווקא מאי... אנחנו רוצים לנסות לדבר עם ההנהלה! או משהו... א. זה ממש לא פייר שעכשיו זה קורה! כי עד ינואר היה אפשר לעזוב ולקבל בחזרה את הכסף. אבל אני לאאאאאאאאא רוצה לעזוב! שלא תביני לא נכון! ב. אנחנו חושבים שפיתוח קול יותר חשוב מתנועה! כי מה אנחנו עושים בתנועה? רק רק רק מתיחות!!!! את זה אני יכולה לעשות בבית.... הוא בטח ידבר איתכם גם.... מחר! חחחחחחחחחח איך כולם באו אליו כזה בסוף השיעור: nooo Efi! don't leave us!!!! והוא כזה: "זוזווווווווו!!" חחחחחחחחחחחח..... בחוץ גם נדבקו למכונית שלו חחחחחחחחחחחחחח... היה מבדר... כמו תמיד... אין לי מושג אם יהיה מחליף ואני מקווה מאוד שכן! אבל האמת היא שאפי צודק שזה ממש ממש לא מספיק!!!!.... אנחנו בקושי מספיקים משהו... וזה גם בגלל ילדים חסרי קצב שלא יודעים להגיד את השם שלהם ולמחוא כף!!!!! רררררר....

O p T i M i T

New member
אוח אפי אפי...מה נעשה איתך...

חחחחחחחחחח נכון זה מעצבןןןן המשחק הזה עם הלמחוא כפיים ולומר את השם?!?! כאילו המשחק עצמו ממש דפוק ועוד יש ילדים עילגים ביותר שלא יודעים לעשות את הדבר הזה!!! ובגלל זה הוא חוזר על זה שוב ושוב כללל שיעור...גררררר נמאס!!! רק שלא יחזירו לנו את אלווירה (המורה הקודמת...) היא הייתה זוועהההה!!! ואת ממש צודקת בקטע שהתנועה זה רק מתיחות ושפיתוח קול יותר חשוב... למרות שאנחנו ממש אוהבים את יוסי ושדווקא בזמן האחרון הוא התחיל לגוון קצת ולעשות לנו דברים אחרים...מילא הוא היה עושה ממש ריקוד מקצועי, אבל גם את זה הוא לא עושה לנו! החליפו לנו כבר 3 מורים לפיתוח קול! די זה ממש נמאס כבר שיסגרו על משו וזהו! דרך אגב..איך מתקדם הערב מונולוגים שלכם? רואים את הסוף? :)

Pam Lukowski

New member
לא רואים את ההתחלה! את מאמינה לי?

חצי לא מצאו מונולוגים עדיין!!! ואני בשוק... החליפו לכם 3 מורים כבר?!?!? אפי אמר שקודם הוא לימד ב"הבימה".... חחחחחח יוסי באמת חמוד!!! גם אנחנו אוהבים אותו! הוא עשה לנו משחק כזה שצריך ללכת רק על ארבע ומי שנוגע לשני בקרסול קודם מנצח! החזקתי מעמד המון המון זמן! חחח כי כל פעם זה שניים.. עד שהוא הכניס שלישי ואז שניים עלו עלי.... תשמעי חחחח.... איך אפשר?! חח בתנועה, בהתחלה הוא עשה לנו כל מיני תרגילים עם השם לזוז לצעוק לא יודעת... היה יותר נחמד. היום זה רק מתיחות! נורא מעצבן... בקשר לערב מונולוגים... אני מצאתי מונולוג. אחרים לא כ"כ... לא כולם. המונולוג שלי לא מוכר... הוא מתוך הצגה בתאטרון צוותא. מונולוג חמוד ומצחיק!! חחח... תדברו גם אתם אולי עם ליאורה בקשר לאפי!!! זה ממש לא פייר כל הקטע הזה.... זה לא רציני.... כל הזמן אומרים לנו: אתם פה וזה לא סתם חוג או סתם סדנא... זה משהו לחיים, משהו הרבה מעבר... כמו שזה נראה, זה נראה כמו חוג רגיל, לא? ואנחנו תמיד צוחקים ביחד ולפעמים זה מפריע לשיעור. אז פעם יוסי נתן לנו את השיעור של: אתם לומדים במקום הכי מקצועי בארץ, אתם לא רציניים.. אתם צריכים להיות רציניים במקום הכי מקצועי בארץ. אתם באתם לכאן כי אתם רוצים ולא כי הכריחו אתכם ובלה בלה בלה.... אגב, עידן אמר לך עלי? מה הוא אמר? ו... אמממ.... תגידי, יש לכם מישהי בקבוצה בשם מיכל ברמן.. אם כן, מי זו? מה היא עשתה בערב מונולוגים? ומי זו ההיא שעשתה את אלמה מ"המורדים"?

Hippie Jeannie

New member
בנות...

שיחות פרטיות שכאלו נא לנהל במסרים אישיים, ולא על גבי דפי הפורום. תודה.

O p T i M i T

New member
ואני יודעת גם ש....

ב 16 למרץ (אם אני לא טועה) חוזר אחים בדם בבית לסין!!! :) וגם שתחת שמי פריז חוזר מה-25.3 בבית החייל! :))

Nir5L

New member
שיער חוזר?!

ראיתי את זה לפני שנה.. קצת פחות.. בבית צבי! ואייייי זה היה יפה!!! אני רוצה לראות שוב!!!

Pam Lukowski

New member
כן, יש...

זה 300 שקל לחודש, עד חודש יוני... פעם מזורגגת בשבוע חחחחח סתאם סתאם מכיתה ט' אני חושבת...

barmiz

New member
סליחה

אני שאלתי על "זכרונות מברודווי", "שיער", "קברט" ולא כל מיני מורים ומונולוגים. כמו שסתיו אמרה תדברו במסרים או בהודעה חדשה. תודה.

למעלה