קושקושית מתולתלת
New member
בבית של קושקוש...
הכל התחיל מזה שגיליתי שהידיד שלי הכי טוב בעולם עבד עלי לפני כיפור שהוא מתחתן עם האקסית שלו [זאת שהורסת לו את החיים].... היום, ממש לפי כמה שעות באה אלי כוכב בשמיים, רועי [החבר הכי טוב שלי] ואשרם [הראל הידיד הכי טוב שלי ושלו]... ישבנו אצלי ורועי החליט לעשות מעשה רומנטי... הוא השתיק את כולם [גם את אמא שלי אחותה ואבא שלי] והתקשר לאקסית שלו, היא בהתחלה הייתה עצבנית עליו ואז הוא אמר לי שהוא רק פה לשאלה... פתאום ללא התראה מוקדמת הבחור מציע לה נישואין
היא בהתחלה לא מאמינה ואז צועקת מהתלהבות שכן ושהיא אוהבת אותו ושהיא מצטערת על כל הרע שהיה בניהם... אני הייתי בשוק
לא האמנתי והייתי בטוחה כי הוא עובד עליי.. מפה לשם אחרי התרגשות שלו ושלה אני אשרם וכוכבי התחלנו לצחוק על משהו... האקסית שמעה אותנו והתחילה לריב עם רועי שהוא בעצם שם אותה על רמקול וכולנו שמענו אותה... פתאום היא שואלת אותו איפה הוא והוא אומר לה אצלי, איך שהוא סיים היא חטפה עליו עצבים
התחילה לקלל ולצעוק וביקשה אותי לפון, אמרה לי שהיא אוהבת אותו והיא לא רוצה שאני אפריע להם לכן עלי להתרחק ממנו. אני פשוט עניתי לה בדיוק כמו שאני חושבת ואמרתי לה שאני לא חייבת לה כלום ואם כבר מישהו חייב לה הסברים זה רועי וממנו היא צריכה לבקש את זה, לא ממני, אני בכל אופן מאחורי כל החלטה שלו. פתאום היא התחילה לצעוק ולקלל [בת@#@@ כוס אמ@$#@ שרמוט$$# זו%$#...] כולם בבית שלי שומעים את זה....
היא מבקשת ממנו לשים אותה ברמקול ולהגיד לי שהוא מעדיף אותה והוא רוצה לנתק איתי כל קשר.. הוא... כמעט בכה, נכנס לעצבות כזאת, הרגיש חרא, הרגיש נורא... מפה לשם עוברות להן השעות והדיון נמשך בדלתיים פתוחות, צעקות, מריבות, קללות והכל נגדי, והוא... הוא לא יודע מה לעשות.... נכנסתי לחדר עם הטלפון [איתה] והיא אומרת לי שהיא לא רוצה שאני אהיה בקשר עם רועי והיא מסכימה שרק ביומולדת שלו אני אתקשר, כמובן שאמרתי לה שאין לי עיניין לדבר איתה ולא היא תיקבע לי מתי לדבר איתו וההחלטה בידים שלו וזהו. פתאום היא יוצאת לי ביציאה שהיא יודעת שאני והוא היינו ביחד, שיש בניינו יותר מידידות... מה???
אמרתי לה באופן ברור שאני ורועי חברים טובים טובים שאני מרגישה איתו בנוח והוא איתי, שאנחנו בבתים של השני אנחנו כמו בבית שלנו ומעבר לזה ממש כלום
מפה לשם... משם לפה.... אחרי שעות... היא מבקשת אותי שוב לפון ואומרת לי שהיא תספר לי מאיפה היא יודעת שיש בניינו יותר מידידות... היא שואלת אם אני זוכרת שיום לפני שהוא טס הייתי אצלנו ועניתי בחיוב, היא שואלת מי עוד היה אמרתי לה שאשר ועוד אחת, היא אומרת לי "את יפה נכון?" ואני אומרת לה "לא ממש לא" ואז היא אומרת לי "מה??? אני לא יפה??"
לא נעים.... זאת הייתה סתם ידידה שלו שעבדה עלי יחד איתו.... רועי והשני הזאת למדו משחק, אני חיבת לציין שהם דפקו לנו שם הופעה כזאת מציאותית.... כוכבי יכולה לפרט יותר לי אין כוח
הכל התחיל מזה שגיליתי שהידיד שלי הכי טוב בעולם עבד עלי לפני כיפור שהוא מתחתן עם האקסית שלו [זאת שהורסת לו את החיים].... היום, ממש לפי כמה שעות באה אלי כוכב בשמיים, רועי [החבר הכי טוב שלי] ואשרם [הראל הידיד הכי טוב שלי ושלו]... ישבנו אצלי ורועי החליט לעשות מעשה רומנטי... הוא השתיק את כולם [גם את אמא שלי אחותה ואבא שלי] והתקשר לאקסית שלו, היא בהתחלה הייתה עצבנית עליו ואז הוא אמר לי שהוא רק פה לשאלה... פתאום ללא התראה מוקדמת הבחור מציע לה נישואין