בבית המסאג'ים.

בן אדם1

New member
בבית המסאג'ים.

התעוררתי בוקר אחד והחלטתי, שהיום לא נוסעים לעבודה ..היום אין טלפונים..אין מחשב..אין כאב ראש יום יומי..היום הולכים להתפנק... טילפנתי לכמה חברות (שידעתי מראש שאינן עובדות) ויצאנו למסע הנחשף- לחיפוש ספא מענג ומשכר...פתחתי את המפה וידעתי ישר לאן נוסעים... הגענו לאזור המרחצאות , החנינו את רכבינו וצעדנו פנימה. נרשמנו בקבלה..ופקידת הקבלה נתנה לכל אחת את שובר -טיפול הפינוק שלה...אני ראיתי שכולן קיבלנו מס'אג'יסטיות בנות...וכך גם אני..אבל החלטתי לשנות את מזלי וביקשתי ממנה להחליף לי למס'אגיסט גבר.... בינתיים ירדנו כל החברות לבריכות המים לשחיה קלה...נחנו בג'אקוזי וריכלנו על כל העולם..צוחקות ונהנות...בשעה היעודה...ניגשתי לחדר המס'אג'ים ודפקתי על הדלת...פתח לי את הדלת בחור בגובה 185, נאה אשר צוייד ע"י הטבע בזוג כתפיים רחבות (בדיוק כמו שאני אוהבת).".גלית?" או שאל..בראותו אותי עומדת נבוכה בכניסה לחדר.. הנהנתי בראשי להסכמה וחייכתי אליו את חיוכי השובה..."היכנסי" הוא אמר ..צעדתי לאמצע החדר והוא ביינתיים נעל את מנעול הדלת וסובב את המפתח..הרגשתי כאילו נפלתי למציאות אחרת...החדר נראה שונה מאד מכל מתקני המס'גים שאני מכירה בדרך כלל...החדר היה נראה כמו חדר במלון כאשר בפינה אחת ישנה פינת קפה ..באמצע החדר יש המון המון מראות תלויות על הקיר ונרות ריחניים דולקים ומפיצים ניחוחות משכרים..בקצה השמאלי של החדר הייתה מיטה זוגית רחבת מימדים מכוסה בלונג בורדו ועליה מס' כריות משי... "תרגישי בנח..תורידי את החלוק ושכבי על ביטנך.."הוא אמר לי.... "כאן על המיטה?" השתעטי!! " כן, " הוא ענה "מדוע?" נראה חריג?" הוא שאל וחייך אליי חיוך ממזרי.... הורדתי את החלוק, ונשארתי עם תחתוני תחתון בגד הים בלבד נשכבתי על ביטני לאורך המיטה.הוא בינתיים חימם בקבוק של שמן אקליפטוס, ושפך מעט ממנו על גופי, וקצת על ידו והתחיל לעסות את גופי, מתחיל בצוואר ויורד לאט לאט במורד גבי. מדי פעם החלף שמן והמשיך לעסות כל שריר בגופי. נאנחתי מדי פעם בהנאה, והתמכרתי להרגשה של ידו על גופי. אחרי טיפול ארוך שהעניק לגבי , הוא התחיל לעסות את רגלי. התחיל בשוקי , ועולה במעלה ירכי. לאחר שעה ארוכה, ביקש ממני להתהפך על גבי פקחתי את עייני והבטתי בו . בעיניו היה ניצוץ מוזר. התעלמתי ממנו, והוא המשיך לעסות את רגלי בצידם הקדמי. עצמתי את עיני ושוב התמכרתי למגע ידיו. הסתובבתי ונשכבתי על גבי כאשר הוא התחיל לעסות את חלק גופי העליון, שמתי לב ששדי הזדקפו ופטמותיהם התקשו. שפתי נפשקו וקצב נשימותי התגבר. בזה הרגע החלטתי להמשיך לפעול לפי הרצונות שלי ..הוא המשיך להחליק את ידיו מאזור החזה שלי לכיוון הבטן ...יורד לאט לאט..לכיוון אזור חלצי...אני פקחתי את עיניי שוב והבטתי בו..הוא הביט בי במבט שואל האם הוא יכול לעבור את פס התחתונים שלי ואני לאות הסכמה הורדתי אותם מעט מאזור המותן..עדיין מסתירה את הגן האסור...הוא המשיך להחדיר את ידיו לכיוון בטני התחתונה מחליק את אצבעותיו מתחת לתחתון שלי ומפשיל אותם לאט ובעדינות... הוא החליק את אצבעותיו לעבר אזורר מפשעתי ..מכניס אצבע פנימה ..אצבע שמגששת ובודקת את נפלאות הגן...האצבע המשיכה לטייל וחדרה פנימה יותר ויותר...לפתע הרגשתי כי הוא עומד לצידי משני צידי המיטה ושני זרועוי היו מופנות לצדדים....ידי טיילו להן באופן חופשי ומבלי לשים לב לאזור חלציו ..ובין רגע מצאתי את עצמי מלטפת את איבר מינו..הוא ביקש ממני להתיישב על המיטה...וזה מה שעשיתי...הוא קירב אותי לקצה המיטה...והתיישב על רצפת החדר...הוא פישק את שני רגלי והעלה את ברכי על כתפיו.."הניחי אותן כאן" "אל תפחדי" הוא לחש לי...ואני פיסקתי את רגלי ונתתי ללשונו הפראית יד חופשית לאן שרק תרצה לבקר...הוא החדיר את לשונו פנימה...נשק לשפתיי התחתונות נשיקה חושנית ומתוקה....משך אותן מעט..והחדיר את אצבעותיו פנימה....משתשמש בלשונו ולאצעותיו לענג אותי...ואני ..איפה אני הייתי באותם רגעים? בגן עדן שכולו רק טוב... נאנחתי קשותת..והמכרתי לעינוג המושלם שידע להעניק לי הגבר הזה....לפתע...דפיקה בדלת...מהר קפצנו..וחזרנו למציאות... הוא ביקש ממני להכנס לחדר הטיפולים(ורק עכשיו ראיתי שבפנים יש חדר טיפולים רגיל של מסא'גים כמו שאני מכירה ..אבל אותי הוא החליט לענג על מיטתו האישית..)* חיכתי עוד כמה רגעים וניסיתי לשמוע את קולות האנשים מהחדר השני..עד שהוא קרא לי לצאת.. יצאתי כאשר חלוקי היה קשור סביב מותני ולפתע ראיתי כי חבר נוסף הצטרף לחגיגה....שתקתי , הורדתי את חלוקי ונשכבתי מחדש על המיטה...."שנמשיך מאיפה שהפסקנו? הוא לחש לי...חייכתי אליו ואמרתי שכן...חברו התיישב על המיטה..הוריד את בגדיו והתחיל לגעת בגופי ממשש כל חלק... המס'אג'יסט הנכבד...סובב אותי וביקש ממני לראות אותי מענגת את חברו...התרוממתי קצת והתחלתי להעניק לאיבר מינו טיפול מסור ורציני כמו שאני יודעת לעשות..בינתיים...החל המסאגיסט...לקרב את איבר מינו לאזור עכוזי..ולאט לאט..להחליק את איבר מינו לעבר מנהרתי שהייתה כל כך מוכנה לחדירה.לחה..וחמה כמו תנור בוער .לאט..לאט הרגשתי באיבר מינו מחליק פנימה ובשני ידו שמונחות לצידי מותני ....הולמות בגופי בחוזקה...והוא נכנס ויוצא בקצב משכר...הפנתי את עכוזי כלפי איבר מינו והקשתי את גבי..מעניקה בינתיים לחברו ..מציצה הגונה..מלקקת את איברו.ומוצצת את כיפתו...נוגעת וממששת את חזיהו...ונאנחת..בין לבין... הרגשתי כי המס'אג'יסט נכנס לטרנס מופלא של עונג והוא עומד להתתפרק....הוא נשכב מעליי והחדיר את אצבעותיו לתוכי ..."כן..כן גלית תגמרי ביחד איתי ו....ההוא לחש לי....ואני נאנחת ומרגישה את גופי רועד.... "אח.....כן....."כןןןןן...הוא השמיע צעקה...ואני ביחד איתו....... חברו גמר קצת אחריינו בזכות עצמו כי אני והמס'איגסט שלי כבר נשכבנו מעולפים על המיטה... נשכבנו כך עוד חצי שעה ממשיכים ללטף אחד את השני...ושניהם מספרים לי על חויה דומה שעברו ביחד לפני זמן רב... לפתע אני מרגישה במישהו מנער אותי וקורא לי לקום.."גלית? אני מבין שהתפנתקת כהוגן , ונרדמת אה?.?....הוא חייך אלי...התעוררתי וריאתי שאני אכן בחדר מס'אגים על מיטה זגוית רחבה ..ואני רואה אותו מחייך אליי.... לרגע לא הבנתי מה קורה סביבי.....והוא אמר לי שנגמרה שעת הטיפול ואפילו קיבלתי טיפול כפול היום...הודתי לו ויצאתי מהחדר...צועדת במסדרון לכיוון המקלחות..כאשר לפתע אני רואה את מדריך חדר הכושר מחייך אליי ניגשתי אליו והוא אמר לי "מקווה שנהנת".... חייכתי לעצמי ושאלתי ..."האם זה היה חלום או מציאות?"..

למעלה