בביקור מולדת- בוא והראה לי מה חדש

shlomifra

New member
בביקור מולדת- בוא והראה לי מה חדש

היי אתה / חבר"ה מגיע בשבוע הבא שוב לביקור מולדת בי"ם ובת"א.... אשמח אם תרצה להראות לי....קודם כל...מה חדש בעיר , לשוחח לטייל ולבלות....ואם תרצה להראות ולראות..אופס... אה כן, זה אני שלומי בן 40 שיער קצר , שעיר 172 80 ומעניין... בוא כתוב לי וספר לי.. [email protected] להשתמע, שלומי נ.ב.אם תשאיר טלפון או פלאפון יהיה יותר מהיר....

יודיX3

New member
בוא אספר לך מה חדש. בלי לבוא

יש מפלגה חדשה "קדימה". אין לה מצע, אף אחד לא יודע מה האג'נדה שלה אבל יש בה בליל של חכי"ם מצחי הנגבי עד שמעון פרס ומשאול מופז עד דליה איציק וחיים רמון. אריאל שרון הוא המנהיג שלה ומשום מה, המפלגה הזאת הולכת לקחת את השלטון בגדול בגלל שהעם הזה הוא עדר כבשים שהולך לפי כיוון הרוח. אם הייתי במקומך הייתי חוזר לחו"ל.

סבבב

New member
יודי, כמה שאתה צודק...

חבורת אופורטיוניסטים שהתכנסה לה בשביל למצוא לעצמם ג'ובים, וכולם רצים אחריהם בלי סיבה. למזלנו, ההיסטוריה מוכיחה שהעם מתפקח ככל שמתקרבות הבחירות - ולא מצביע למפלגות מרכז קיקיוניות...

מה הכוונה אופורטיוניסטים?

גם בעיתון ראיתי את זה...ל-מה הכוונה? אופורטיונטי זה הזדמנות באנגלית. אשמח לקבל תשובה

יודיX3

New member
אחד שמנצל את השעה לרווח עצמי

על חשבון האידאולוגיה או ערכים אחרים.

shlomifra

New member
ואללה

היי בחור את כל זה אני יודע ובחו"ל יש גם את Y NET וכל מיני אחרים.... אבל בכל זאת יש מלא דברים מעניינים וחיוביים גם כן..לא... שלומי

למעלה