בביפ ישימו את...

14מתן

New member
זה פרק שלא שודר בארה"ב

כי קרא מקרה דומה כמו בפרק באותה תקופה בארה"ב... ונראה לי שזה גם לא שודר בערוץ 22 בתקופה שבאפי הייתה שם.... אז בביפ, זה יהיה או לא ?

pokegirl

New member
לדעתי הסיבה שצינזרו אותו...

הייתה לגמרי טיפשית!!!
-למי שלא ראה אותו כל הקטע של הרצח ההמוני היה שהטבחית רצתה להרעיל את התלמידים כי הם לא הכירו תודה לה ולאוכל שלה! וג´ונתן בכלל היה זה שמחזיק ברובה והתכוון להתאבד... איך קישרו את זה בעקיפין למה שבאמת קרה...

taz512

New member
אני זוכר שראיתי אותו בערוץ 2

כשג´ונתן עולה למגדל ובאפי חושבת שהוא הולך לירות בכולם ואז הוא אומר לה שבסך הכל הוא רוצה לירות בעצמו. או משהו בסגנון, אבל עם זה הפרק המדובר אז 99% שראיתי אותו. טאז השד שראה ;)

tvfreak

New member
בערוץ 2 לא ראית אותו

כי הוא לא שודר שם. בערוץ סטאר וורלד, לעומת זאת, הוא כן שודר.

Idomania

New member
הוא כן היה בארה"ב..

אבל רק כמה חודשים אחרי התאריך המתכוננן.. זאת אומרת.. הפרק לפני זה שודר ב-16 למרץ 99 הפרק אחרי זה שודר ב-04 למאי 99 (כן ככה באמריקה קורה שחודש שלם אין פרק..) העונה עצמה נגמרה ביוני והפרק עצמו שודר רק בספמבר..

blackwolf

New member
אם אני זוכרת נכון...

הוא כן שודר בערוץ 2, אבל רק אחרי איזה חצי שנה ובסביבות 12 בלילה.

mishmish18

New member
לא נכון, הוא כן (!) שודר בערוץ 2..

אבל באיזה 10 בלילה ביום אחד, ובכלל בקושי עשו פרסומת לפרק!!! אני ראיתי במקרה שכתוב בעיתון אז שמתי להקלטה, איזה חוצפה!!

Darth Rosenberg

New member
תגידו...

זה באמת חשוב מה קרה לפני 3 שנים? היה, לא היה, למי אכפת? אולי תרדו מזה? מה שחשוב וצריך לעניין זה - האם עוד 18 פרקים נראה אותו או לא!! כלומר יש עוד 4 שבועות וחצי עד אז. אז אם מישהו מכיר מישהו בביפ, שיברר, ואם לא, אז ממילא לחלק גדול מאיתנו אני מניח שיש את הקובץ מהרשת (לי בכל מקרה יש אם מישהו מעוניין). וזהו. ד"ר

Idomania

New member
הפרק שהיה ב10 בלילה

היה 2 הפרקים האחרונים של הונה שגם אני הקלטתי אותם!! אבל היום אין לי מושג איפה הקלטת...

mscooter

New member
מקסימום תיכנסו לקזה ותכתבו

את שם הסידרה ומספר העונה Xמספר הפרק ותורידו. זה שווה.
גם אני אוהב רוק ומטאל
גם אני אוהב לעזור
גם לי ה GTA עושה בעיות
גם אני אוהב להגיד "גם אני"
We are we are, the youth of the nation

BabyBlue

New member
הסבר למה צנזרו את הפרק....../images/Emo58.gif

הפרק אירשוט- earshot (טווח שמיעה) פרק מספק 52 בסדרה או 18 בעונה השלישית מספר על זה שבאפי מקבלת יכולת לשמוע מחשבות מאיזה שד שהיא הורגת, בהתחלה היא חושבת שזה מגניב, אבל אז היא משתגעת. היא שומעת מישהו אומר שהוא רוצה להרוג תלמידים. היא מסתגרת בבית כי היא לא רוצה לשמוע מחשבות יותר והסקובי גנג מחפשים רמזים למי עלול לחשוב את זה. בסוף הם מגיעים למסקנה שזה ג´ונתן. הם מצליחים לרפא את באפי והיא עולה בעקבותיו למגדלת שמשם היא חושבת שהוא הולך לירות בתלמידים, אבל מסתבר שהמסכן "רק" רצה להתאבד. בסוף מתברר שזאת הטבחית הנאצית בקפיטריה שמנסה לחסל את כולם. הפרק היה אמור להיות יומיים לאחר תקרית שבה חבורת ילדים מבית ספר תיכון בארה"ב שכינו את עצמם "חבורת המעילים השחורים" ירו לכל עבר. הפרק הזכיר לבעלי רשתות השידור את האירוע- ובצדק הם לא שדרו את הפרק כמתוכן. בכל מקרה , אני לא רואה סיבה לכך שלא ישדרו את הפרק בביפ

max2k

New member
למה

למה לדעתכם יש כ"כ הרבה סדרות חופפות בין ערוץ 2 לבית? סאות´פארק, באפי, קיצ´ס ופרידמן? פשוט מאוד- אחת מזכיניות ערוץ 2 (לא זוכר איזו) היא זו שמפעילה את ביפ. והזכינית הזאת מעולם לא הייתה מוכנה לקנות אותה לערוץ 2, אז פשוט אין להם את הפרק הזה. ולכן זה לא ישודר בערוץ. אבל איזה קטע גדול היה: "I can do that" "I can do that"

tvfreak

New member
שטויות

נכון, קשת אומנם היא הבעלים של ערוץ ביפ, אבל הרי היה להם הסכם עם פוקס שכל הפרקים שיש באמריקה יהיו גם בישראל (כלומר, נכון שהפרק מעולם לא שודר, אבל זה לא אומר שאין להם אותו ואין להם את הזכויות לשדר אותו...), כך שלא נראה לי שצריכה להיות דאגה שהפרק לא ישודר בביפ.

למעלה