נגמר גם לי החופששששש. גם בדרך לבית ספר. זר לא יבין זאת. ושוב: "איך היה החופש?" "כמה רזית/השמנת", "איזה יופי התספורת", "נווווווווו מצאת כבר מישהו?", "איך הילדות?" ארררררררר עוטה חיוך רחב מאוזן לאוזן, חמושה בחמסה הסודית שלי (נגד עין הרע של מורות זקנות), קלמר, דפים ומתארגנת לישיבה ארוכה על התחת (איפפפפפ שזה קשה לי...) יום טוב מורתי שתהיה לנו שנה מוצלחת ומי יתן והתלמידים יחזרו השנה קצת פחות מטורללים מההורים שלהם.
בימים אלו החזרה לשגרה היא בדיוק אבל בדיוק מה שאני צריכה. החיים תמיד חזקים מאתנו. תודה על העבודת קודש. אחרי סמס מדהים מתלמידה שהתגייסה ולא שכחה לאחל לי שנה טובה עם תלמידי החדשים אני בהחלט יכולה להגיד שלפחות מבחינה רגשית העבודה הזו מתגמלת לגמרי.
שיהיה שבוע קסום לכוווולם והמון המון אהבה!!! והכי חשוב, המון המון מזל טוב לגילעד שליט ש"חוגג" היום 25, מי יתן ותספיק אפילו לאכול מהעוגה של אמא עוד לפני שהיא תתקרר. אמן!!!
האמת שזו היתה חופשה של איחוי דיסק. שבוע שלם של מחשבות, הרבה הרבה שינה, הסתגרות, התבודדות, התקרבנות..... ובסופו של תהליך.... ה - ש - ל - מ - ה <טוב עם קצת שאריות> מי שאמר שעבודה בריאה לנפש, צדק!!! קדימה למשכורות!!!