בבוצי

payloon

New member
בבוצי

שלחתי לך מסר אישי ולא חזרת אלי זה בקשר לרב אני רוצה את הטלפון שלו ממך בבקשה. ואת לא חזרת אליי תעני לי בבקשה מורן.

בבוצי

New member
שלחתי לך מסר אישי

שלחתי לך במסר האישי את הפרטים של הרב אתמול וגם עכשיו שוב, אם את לא הצלחת לפתוח תכתבי לי , אני לא כל כך רוצה לפרסם את מספר הטלפון שלו לעיני כל ורק מי שבאמת רוצה ,פנתה אלי במסר והעברתי לה את הפרטים המלאים.

בבוצי

New member
מורן-

האם קיבלת את המסר ששלחתי לך עם מספר הטלפון, תכתבי לי בבקשה

payloon

New member
הפריה

אני קופצת לשלב הבא שהוא הפריה חוץ גופית. עד היום עברתי הזרעות וזה לא היה נורא, עכשיו אני ובעלי מאוד מפחדים הרבה אנשים הפחידו אותנו, זה הרדמה כללית, מקבלים הרבה הורמונים, את תשמיני תיהיה כמו פרה, נולדים ילדים עים מומים. וכל מיני שטויות כאלה אנחנו מזה נילחצנו מזה. הרופא הביא לנו פרוספקט שבו רשום כל מיני דברים לא מזהירים. אנחנו מאוד מפחדים . האם זה נכון מה ששמענו? משהיא עברה טיפולים בהצלחה. משהיא באמת השמינה מהזריקות? אשמח לקבל תשובה תודה מורן.

מם 1971

New member
קודם כל בהצלחה

תוכלי לקרוא על התהליך בסרגל תחת שאלות נוספות. הזהירו אותך מהתהליך וזה בסדר, אך הייתי משמיעה צפירת הרגעה... כן התהליך לא פשוט, כן הגוף מתמלא בהורמונים (לגבי השמנה זה אינדווידואלי), כן תהליך השאיבה כולל הרדמה מלאה... כן (
) נולדים ילדים בריאים מהתהליך
כראייה הכי טובה אני ממליצה לך להיכנס לפורום הורים אחרי טיפולים וגם לכאלה שבדרך
הריון לאחר טיפולים.

שווערצה

New member
כל האמת על טיפולי פוריות ../images/Emo24.gif

איך מתחיל ספר בישול מרוקאי? קודם כל ת-ר-ג-ע-י....
אז בואי נהרוג את כל השמועות - פרה פרה: 1. נתחיל עם שאלת השאלות: האם בסוף טיפולי הפוריות יוולד לך ילד עם מומים? התשובה החד משמעית היא: לא!!! מיטב הרופאים בארץ ובעולם נדרשו לשאלה זו. נכון שיש מחקרים שמראים כי אחוז מזערי של ילדי מבחנה נוטים לסבול מבעיות יותר מאשר ילדים רגילים, אבל אחוז זה מיוחס לעובדה שאוכלוסיית מטופלות הפריון איננה אוכלוסיה רגילה. באוכלוסיית מטופלות הפריון קיים אחוז גבוה בצורה משמעותית מהאוכלוסייה הכללית של נשים מבוגרות יותר, נשים עם בעיות לחץ דם גבוה, סכרת, נשאיות של פגמים גנטיים וכיוב' מתנות שהחיים העניקו להן, אשר כתוצאה מהן הן נזקקות לטיפולי פוריות. מתנות אלו יכולות להשפיע על העוברים. לכך צריך להוסיף את מספר ההריונות מרובי העוברים והלידות המוקדמות (פגים זה עניין נפוץ אצל תאומים ועוד יותר אצל שלישיות). לכן - אין כל מקום להשוות בין אחוז המומים באוכלוסייה הכללית לבין אחוז המטופלים באוכלוסיית הפריון. על פי אותם מומחים - השוואת אחוז המומים בקרב נשים מבוגרות יראה שאין שום הבדל, וכך גם אחוז המומים בקרב הלידות המוקדמות וכו'. על פי הפרסומים נרשמו במערב מעל ל- 1,000,000 לידות מבחנה ללא כל תיעוד לבעיות מיוחדות. 2. האם מישהי עברה טיפולים בהצלחה? התשובה היא: כן!!
הרבה בנות עברו טיפולים בהצלחה. את מוזמנת לבקר בפורום הורים אחרי טיפולים, ובפורום הורים בטיפולים. תשוטטי שם קצת ותפגשי ה-מ-ו-ן הורים מאושרים אחרי טיפולים. כמה זה "המון" את שואלת? בארץ נולדים מדי שנה 4,000 תינוקות חמודים
כתוצאה מטיפולי פוריות. בדוק. 3. האם מישהי באמת השמינה מהזריקות? התשובה לכך היא כן, ולא. יש בנות שעלו במשקל כתוצאה מהזריקות, ויש הרבה בנות שלא עלו אפילו גרם אחד. העליה במשקל מיוחסת בד"כ לצבירת נוזלים, שנעלמת אחרי הטיפול (בטן קצת נפוחה, כמו במחזור), קצת לזלילות כתוצאה ממתח/שליליים וקצת לסטרואידים (אם הבעיה שלך מחייבת מתן סטרואידים - לא נפוץ אבל קיים). אני לא מכירה אף אחת שהפכה
כתוצאה מהטיפולים. אני מכירה יותר בנות שדווקא ירדו במשקל בתקופה זו (יש בנות שמתח משפיע על התאבון שלהן בצורה שלילית). 4. האם לפחד מההרדמה?
ממש לא! מדובר בהרדמה קלה ביותר, דרך הוריד, שנמשכת כ- 10 דקות בלבד. האמת? זה החלק הכייפי ביותר בכל התהליך, ולא הייתי מוותרת עליו. אחלה שינה שבעולם. 5. האם התהליך כולו לא נעים? בוודאי. מי רוצה לעבור טיפולי פוריות? לקבל זריקות?
לחכות במתח לבדיקת ההריון, לקבל שלילי? מי???? אבל - האם השד כל כך נורא? ממש לא. ואם זו הדרך היחידה להרות - שווה כל דקירה, כל שקל, כל דמעה. אז יאללה, לדרך ובהצלחה

רוית ב

New member
מכון נכון!!!שווערצה הצלת גם אותי

אני מתחילה את ה IVF הראשון עוד שבועיים ומתה מפחד למרות שאני משחקת אותה תותח..... תודה על העזרה

שווערצה

New member
../images/Emo9.gif

כל המציל נפש אחת בישראל, כאילו הציל עולם ומלואו, לא?
זה משהו חדש, לא מוכר, פולשני. אם לא היית מפחדת, הייתי חושדת שמשהו לא בסדר אצלך. אני בהרדמה הראשונה שמעתי במוניטור את דפיקות הלב שלי רצות במהירות שלא ידעתי עד אז שקיימת... והיום? קטן עלי...

אמאשלהם

New member
../images/Emo32.gif שאלה דחופה../images/Emo53.gif

אני כבר בשבוע איחור מהמחזור, 3 בדיקות ביתיות שליליות לחלוטין וכאבי מחזור שלא מובילים לכלום...המחזור שלי תמיד חייל שוויצרי 28 יום כמו שעון, מקסימום שלושים, אז מה זה יכול להיות ? אני חייבת לומר שהכאבים מתגברים אבל כלום !!! האם זה יכול להיות הריון מחוץ לרחם (אמאלה) כי זה באמת עוד לא היה (הא הא - סרט אימה לפורים) אני אדבר עם הרופא היום אבל אני די מוטרדת... מישהי הייתה בסרט הזה ???

שווערצה

New member
קודם כל לעשות בדיקת דם

ואחר כך ללכת לרופא, לבדיקה - אולטרסאונד וכו'. אני לא יודעת אם את אחרי טיפולים - לפני, ועד כמה אפשר לייחס את האיחור להורמונים. אבל בכל מקרה אין לך מה להבהל - בהחלט יכול להיות שזה סתם איחור שנובע מהורמונים משוגעים, ותקבלי ארגסט לזירוז המחזור. מאז שהתחלתי את הטיפולים כבר חוויתי איחורים של שלושה שבועות (אחרי שנים של מחזור סדיר) שכדור אחד של ארגסט איפס. לא סרט, מכסימום פרסומות...
בהצלחה !

טאיה1

New member
../images/Emo32.gif שאלה בשביל חברה

בפרופיל הורמונלי יצא הכל בטווח הנורמה למעט פרוגסטרון שיצא - 10.1 ו- E2 שרשום "קטן מ- 200" הבדיקה נעשתה ביום ה- 5 למחזור ולפי הוראות הרופא. מישהי יודעת על מה מצביעים הערכים החריגים? תודה מראש

למעלה