בבונג (קמומיל)...

ora1m13

New member
בבונג (קמומיל)...

בוקר טוב. אשמח לדעת האם ניתן להשיג זרעי בבונג בחנויות התבלינים?אם כן, האם זרעים אלו כשירים להנבטה?

ora1m13

New member
תודה על התשובה המהירה. אבל...../images/Emo22.gif

אני צריכה לכסות שטח די גדול. חשבתי להוזיל עלויות

רוּפֵן

New member
מחכים שיהיה יום שמש יפה...

וקופצים, בבוקר מוקדם ל'מחנה יהודה', ל'רחוב התבלינים'.. ומבקשים זרעי בבונג. בטוח שיש שם. המחיר יהיה זול בכמה מאות אחוזים מכל חנות זרעים ורוב הסיכויים שהזרעים יהיו גם יותר טריים.

עיזהה

New member
זרעי בבונג???

מעולם לא ראיתי זרעי בבונג בשום שוק שהוא (ויש לי ותק בשווקים). מוכרים את הפרחים המיובשים, אבל לאלה אין זרעים עדיין. אפשר לקנות בשקיות בחנויות זרעים, מתוצרת צרפתית כלשהי, אולי יחד עם עוד שני עשבים (יש שקיות מעוינות כאלה עם שלושה דברים ביחד).

רוּפֵן

New member
לא ראיתי בעצמי ! אך די בטוח שאפשר

למצוא בשוק זרעים כאלו. אם יש ביקוש, יש הצע. את זה למדתי מזמן. הזרעים הזעירים, משמשים להכנת תרופות הומאופטייות.., על כן אני נוטה להאמין שניתן למצוא אותם בשווקים. ותוך כדי.., נזכרתי שקמומיל, בבונג, מגדלים מ"ייחורים" או יותר נכון מ'בנות' של צמח האם.., כנראה בגלל הגודל הזעיר של הזרעים..

Rebeccan

New member
צודקת עיזהה - מוכרים פרחים צעירים

ואלו עדיין אינם מכילים זרעים בשלים אפשר לנסות לקבל זרעים ממישהו שמגדל אותם (נ.ב. בשישי מצאנו בטיול את הבבונג הזהוב) פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

אסנת ק

New member
מותר לשאול היכן ראיתם את הבבונג

הזהוב, והאם יש תמונות נוספות....??

Rebeccan

New member
סורי, לא מגלה סודות

מה גם שהצמח מוגן ואסור בקטיף פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

רוּפֵן

New member
תגידי...

קראתי באיזה אתר שה'קמומיל'/'בבונג' המשווק מגודל בארץ, הוא 'בבונג גרמני'.. מוכנה להרחיב על זה קצת..?!

אסנת ק

New member
אז מה בעצם הקשר המשפחתי בין הבבונג

לקחוון..? התמונה המצורפת צולמה בשומרון לפני כשבוע וחצי. Rebeccan, תודה רבה על המסר

אסנת ק

New member
../images/Emo124.gif בבונג וקחוון, מהו הקשר

המשפחתי
מי יודע? התמונה המצורפת צולמה בשומרון לפני כשבוע וחצי.

Rebeccan

New member
בבונג וקחוון = משפ' המורכבים

הבבונג הזהוב - אין פרחים לשוניים בקחוון וכן במינים שונים של בבונג, הפרחים הלשוניים לבנים, ופרחי המרכז הצינוריים = צהובים ראי את התמונה שהביאה סאקרה פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

אסנת ק

New member
חס וחלילה קטיף!!! זו ממש לא היתה

כוונתי, אני מתנצלת אם זה נשמע כך! רציתי רק לשטוף את העיניים....ואני מצרפת תמונה של צבעוני ההרים שראינו בשבוע שעבר בטיול...

רוּפֵן

New member
חי חי חי , לא אמרתי שהיא לא צודקת..

ברפואה ההומאופטית, משתמשים בכמה חלקים של הצמח. בעלי הכותרת, בפרחים, בעלים וגם בזרעים. על כן, אני נוטה להאמין כי אם יש תרופות העשויות מזרעים, הרי ש...ניתן לרכוש את הזרעים... קאפיש..?!

amihaye

New member
יש זרעי בבונג- ומשקלם בזהב ../images/Emo130.gif

בשנה שעברה קניתי ממישהו שגר בפוראדיס,עבור חלקת בר. עלו יפה אז עם ריח מדהים.השנה בינתיים לא ראיתי נביטה חוזרת.

למעלה