בבובה פראית

evglev

New member
בבובה פראית

האב הבדוי של איבו עבור פדריקו ג'רר שאנחליקה דאגה לאשפז ואחרי זה פדריקו ורופא גרמו לו לברוח מבית החולים מה עשו איתו בסוף?

niravital

New member
לא הבנתי אותך ממש ../images/Emo4.gif

אתה יכול אולי להסביר למה התכוונת טוב יותר? בכל מקרה, אני לא המומחה לענייני בובה פראית אז אני מקווה ששאר החברים יוכלו לעזור לך

love amor

New member
אני כן!

אבל לא הבנתי כלוום ממה שאמרת...סורי,תסביר שוב פליז

$ מעיין $

New member
חח אני הבנתי.. :)

בקשר לג'רר, מי שלואיסה טענה בפרקים הראשונים שהוא האבא של איבו.. הסתכם בזה שהוא ברח מבית המשוגעים כדי להתנקם בפדריקו.. וזהו. פדריקו לא עזר לו לברוח, הוא ברח מטעם עצמו. והיה פרק שלואיסה פחדה שהוא יבוא לרצוח את פדריקו או משו בסיגנון... אבל הם לא עשו עם זה כלום... הם לא הזכירו אותו יותר משום מה. לא יודעים מה עלה בגורלו

evglev

New member
אז ככה

איבו הוא הבן של לואיסה ושל נסטור מירנדה, אבל עד החתונה של איבו ופלורנסיה פדריקו לידו שנסטור הוא האבא האמתי של איבו, רק לואיסה ידעה והוריה ופדריקו חשבו שהוא בבן של מישהו בשם ג'רר. אותו ג'רר פדריקו ניסה לרצוח אותו ואז כשהיה במצב לו טוב אנחליקה מימנה את האישפוז שלו. אחר כך פדריקו ואיזה רופא מהמרפאה הבריחו אותו מאותו מוסד לחולי נפש, אז האם הם הרגו אותו או עשו איתו משהו אחר ואם כן מה?

love amor

New member
לפי מה שאני זוכרת לא עשו איתו כלום

...
אולי מעיין תסביר לך יותר טוב חח נ"ש-הדסק שלי תסתכלו איזה אייקונים חמודים-

$ מעיין $

New member
תקשיב...

בתקופה שהוא היה מוחזק בבית המשוגעים הזה, כשאנחליקה ביקרה אותו הוא צעק לה שהוא יהרוג את פדריקו. ואז אחרי כמה פרקים הוא ברח מבית המשוגעים, אף אחד לא הבריח אותו. הוא ברח ל-ב-ד... ולא הרגו אותו. היה איזה פרק שאנחליקה דאגה לשלומו של פדריקו, שג'רר לא יבוא ויהרוג אותו.. אבל מאז לא שמעו ממנו, לא הזכירו אותו יותר. לא יודעים מה קרה לו. הוא פשוט ברח.

buzaglo

New member
../images/Emo6.gif חחח יש לך פתיל קצר../images/Emo59.gif../images/Emo41.gif

niravital

New member
אם כבר בובה... אז ראיתם היום ../images/Emo35.gif

דבר ראשון - אין על ברנרדו!!!! חחחחחחחחח, הוא הכי שווה שם (טוב, אחרי נטי כמובן
) דבר שני, זה שכ"כ רואים על איבו שהוא לא רוצה להיות עם אנדריאה (
)! אין לו חשק לזה, כל פעם שהיא מציעה לבלות איתו הוא עושה כזה "בסדר" וכשהיא מתבכיינת רואים עליו פרצוף של "מה אני עושה איתה?!?" כשמילי באה אליו הוא ישר מתרכך, למרות שהוא מנסה לא להראות את זה וכל פעם שאחד באה אל השני הם רבים שוב בגלל האגו שלהם...
אה כן, ומה אתם חושבים?

evglev

New member
הסידרה מזכירה סיפור עם רוסי

על שני ציפורים חסידה ונגיד אנקור למרות שזה משהו אחר, שהוא מציע לי נישאוין והיא דוחה אחר כך מתחרטת ובא עליו ואז והא מיתנקם ודוחה אותה ואז מיתחרט וחוזר חילילה זה בדיוק סיפור שמתאים בול למילי ואיבו זה כל הזמן ככה, אחד תמיד כמעט מיתחננ/ת על הבירכיים והשני/שנייה דוחה מתוך גאווה וראוים כמה הם מתים להיות ביחד. ובאמת הם קצת מטומטמים איך איבו כשהוא רואה רגל של אישה במיטה של פבלו איך הוא ישר מסיק שזו מילי (וזאת פילר) ואיך כשקרולינה מנסה לפתות את איבו בדיוק ברגע שהוא דוחה אותה היא רבה איתו היא חושבת שהיה משהו למרות שלא היה כלום. ובכלל הסם שנה של אנראה, כשהם במיטה, למה היא לא מבקשת ממנו הסברים ואז רואה שהוא לא יכול לדבר כי הוא מורדם מה היא מאמינה לאנראה לאחר כל השקרים שלה? ואיבו לא מפגר אחריה כשהוא רואה שפבריסיו בא לאסוף אותה זאת באת משהו שמילי עשתה היא עברה את הגבול, אבל מה הוא חוזר אל אנראה ואיך הוא בכלל מאמין שאנראה עזבה אחרי שהוא נירדם ולא חושד איך הוא נירדם אם לא היה עייף. ואיך בכלל איבו מאמין לאנראה שהיא בהיריון (מזמן) מבלי להיתעקש אפילו פעם אחד ללכת לרופא כדי לבדוק איך ההירוןמיתקדם כשהיא תמיד הולכת לבד איך הוא לא חושד? ובעיקר איך מסכים שאנראה ,מאבדת" את הילד איך הוא לא עומד על נסיעה איתה לרופא בתור האבא ומסיכים שפבלו יסע ומה מילי נותנת היזמנות לפבלו לאחר ששיקר לאיבו ששכב איתה והיא עוד מיתנחתנת איתו ומאמינה לאנראה שאומרת שיקרה כשאמרה שפבלו היה השותף שלה. דווקא הוסיךף ריח יפה פלורנסיה וסרחיו ובעצם גם פבריסיו היריבים של איבו ומילי שחיזרו בהגינות ולא רק אנשים שפלים כמו אנראה, פבלו ופילאר הארכי שקרנים.

Tustus

New member
וואוו../images/Emo2.gif

איך היה לך כוח לכתוב את כל זה
חחח... והאמת שלא הבנתי את הסיפור

evglev

New member
בשביל העיקרון נגיד חסידה

ושחף אז השחף בא אל החסידה ומציא לה להיתחתן, החסידה אומרת מה פיתאום שאני אתחתן איתך, השחף הולך, החסידה מתחרטת ובאה על השחף ומודיעה לו שהיא מוכנה להינשא לו. השחף אומר שעכשיו הוא כבר לא מעוניין הוא לא סולח, החסידה עוזבת. השחף מתחרט וחוזר אל החסידה ואומר שהוא מסכים, החסידה אומרת שהיא כבר לא רוצה וכשהוא עוזב היא מיתחרטת וחוזר חלילה. תירגום לילדים קטנים של הסידרה בובה פראית לא?

למעלה