בבבבעיה

mayush123

New member
בבבבעיה

עוד שבועיים יהיה לי יום הולדת ואני עושה מסיבה אני מזמינה כמה בנות ונראה סרט. הבעיה היא שעליתי לכיתה ז' השנה ועברתי בית-ספר ואני והחברה הכי טובה שלי לא באותה כיתה. לכול אחת יש את החברות שלה. בתחילת השנה היינו חברות כמו תמיד. אבל אז הייתה מישהי שפשוט "לקחה" לי את החברה הכי טובה שלי. לפני חודש הייתה לחברה הכי טובה שלי מסיבת יום הולדת ואני הוזמנתי והלכתי אבל באמצע המסיבה הלכתי. לא רציתי להישאר שם. ומאז אנחנו לא מדברות. חברות שלי שלומדות איתי בכיתה הבינו שיש לנו בעיה כי מכיתה ד' אנחנו היינו חברות טובות. אני לא יודעת אם להזמין אותה למסיבה שלי או לא... מצד אחד אנחנו חברות 3 שנים ומצד שני אנחנו לא מדברות. האימאהות (איך כותבים את זה????) שלנו חברות נורא נורא טובות וכול פעם שאימא שלה רואה אותי היא שואלת אותי מה קרה בנינו... זה מעצבן לאללה!!
 

p r u d e n s

New member
סיטואציה פרובלמטית.../images/Emo182.gif../images/Emo154.gif|מרי|

תנסי אולי להתקרב אליה ככה בהדרגה... לנסות לדבר איתה ככה על סתם, להתקשר, ואז תשאלי את עצמך אם את רוצה אותה במסיבה שלך ותפעלי לפי זה.
 

C honey

New member
אורייט.. ../images/Emo185.gif|אראגורן|

קודם כל, כותבים אמהות!!.. ולעניין..- לדעתי, אם היא לא סנובית\מגעילה או מתייחסת אלייך לא יפה או\ו מגעיל.., אז כדאי להזמין אותה!!.., זת'ומרת, אם היא לא מגעילה אלייך ואת מרגישה שהייתה ביניכן חברות נחמדה ואת מרגישה קשר אליה..- תזמיני אותה!!.., מקסימום, היא תלך כמוך אם לא יהיה לה נעים.. מקווה שעזרתי..
 

ODana

New member
גם לדעתי ../images/Emo23.gif

כדאי לך להזמין אותה. נשמע שהייתן חברות ממש טובות, אז אולי יש מצב שהכל יסתדר ויהיה בסדר. מקסימום, אם לא - אז לא. והיא באמת יכולה ללכת מוקדם יותר אם לא נעים לה. אני מקווה שהעניינים בינכן יסתדרו. וחוצמזה - מה את לובשת למסיבה???
 
למעלה