בבאסה

oic18

New member
בבאסה../images/Emo7.gif

יום ראשון הבא מתגייסת- כל כך לא רוצה ואין לי כח לזה .....גיוס ספטמבר מבאס לגמרי

A N I g M A

New member
התגובה נעלמה:|

המ. תשמעי, את צריכה לחשוב על הצד החיובי. לפחות את לא נשארת בבית להשתעמם. יש לך איזו מסגרת. בהתחלה זה אולי יהיה קשה, אבל אחרי שמתרגלים זה בסדר

oic18

New member
תודה על העידוד../images/Emo9.gif

אני יודעת- וזה לא שזה מפחיד אותי כלומר ברור לי שאני אסתדר וכל זה ואפילו יהיה בסופו של דבר נחמד אבל פשוט לא בא לי עכשיו מוקדם לי מדי

111שיר

New member
תמיד תחשבי במצב זה על אלה שהתגייסו

ביולי- אוגוסט. אל תדאגי, באמת שאין לך מה לדאוג. הטירונות שנעבור שמעתי שהיא גן ילדים, הקורס אחלה, באמת אחלה, וגם התפקיד. חבל שתיכנסי לבאסה, הרי בין אם אנחנו רוצות או לא רוצות, אנחנו צריכות להתגייס, אז כדאי לבוא בגישה חיובית ולקוות שבאמת נהנה. ואם את רוצה, אפשר ליצור קשר לפני ולהיפגש שם, אולי זה יפיג מעט את המתח:)

the first duke

New member
בהצלחה ותתעודדי איה:)

אמנם לא דיברתי איתך, אבל שיהיה לך המון בהצלחה ותתעודדי:) יש לך רע שנתיים ואפילו פחות לשרת, בניגוד לשלשו שנים שאנחנו עושים): באשר לתפקיד אין לי משוג לאן את מתגייסת אבל מקווה שיהיו איתך אנשים טובים ואיכותיים זה הכי חשוב, אניה בן אדם הכי לא נכון לעודד בעניני צבא חחח...

QAF Fan Block

New member
זה הכל הגישה.

אם תבואי לשם עם מוטיבציה ומצב רוח הכל יראה אחרת. אני בינתיים חוגגת מחר פז"מ-הולדת! אני חודשיים בצבא....:) ואני באמת לא יכולה להגיד שרע לי. יש לי חברות חדשות ומדהימות! מתי שאני חוזרת הבייתה הראש שלי שם, ואני כבר מתה לחזור מחר לבסיס ולשמוע על הסופשבוע של כולן אז אני מאחלת לך אפילו יותר כיף ממני, שהטירונות לא תהיה קשה מדי, שתהני מהתפקיד ושיהיו בנות איכותיות. הטירונות שלך הולכת להיות חוויה לא נורמלית ואני מבטיחה לך שזה משהו שלא תשכחי כל החיים. אז חבל להרוס אפילו יום אחד עם גישה שלילית. זה באמת לא כזה נורא ובטוח שתהני מהעצמאות החדשה שלך. אז בקיצקץ- תני חיוך הכל לטובה!

למעלה