בא נפגש

AyeleDance

New member
בא נפגש../images/Emo8.gif

לא, זו אינה הזמנה אישית. רציתי לקבל את חוות דעתכם על הריקוד של חיים שיריון תודה, אילת

אליק 31

New member
זה ריקוד נוצץ, הוא נמנה על כוכבי

הערב בכל הרקדה. הסיבות: זמר מחונן, יזהר כהן, שיר יפהפה, מיגוון גדול של צעדים ושילובים ביניהם, לא קל על כן לא משעמם, לא נמאס, מאתגר בוטום ליין: פריט חשוב באוסף.

אביגל ג

New member
../images/Emo99.gif

אמרתי כבר הכל בנושא (כותרת), לא? ("תמונה אחת שווה אלף מילים..") אני מאוד אוהבת את הריקוד הזה...ריקוד חמוד

אחד האהובים עלי ביותר...../images/Emo99.gif

ריקוד מקסים, יושב נפלא על המנגינה, הוכיח את שרידותו לאורך זמן, בקיצור... יש לו את "זה"

ריקוד מדהים.....אחד האהובים עלי

ובכלל אם תשימו לב הרקודים של חיים שריון מיוחדים, אהודים, ובהחלט יש להם נוכחות אדירה בהרקדות.

AyeleDance

New member
../images/Emo51.gif לכולם

בעוד 3 שבועות אני מקיימת סדנה לריקודי זוגות משנות ה80 וה90 (האם לזה אתם קוראים "אמצע הדרך"?) אני מחפשת ריקודים קלסיים, שלא נרקדו כאן מעולם, או שנרקדו בעבר -בין השאר נתקלתי בריקוד הזה. בסדנה ילמדו 6 ריקודים - "בא נפגש" יהיה אחד מהם. הערב לימדתי בבינוניים את "כמו שאת" עוד ריקוד נהדר של חיים שריון. לילה טוב, אילת

No name for now

New member
נתקלתי בריקוד לפני חודשיים

והוא מצא חן בעיניי (גם השיר מאוד יפה) מאז יצא לי לרקוד אותו רק עוד פעם אחת, כרגע הוא מוצא חן בעיניי אבל כיוון שאני עוד לא יודעת את הריקוד אני לא יכולה לתת דעה ממשית חוץ מהעובדה שאני לא מתעצבנת מלנסות להעתיק אותו
(למי שלא מבין: יש ריקודים שכבר בשלב ההעתקה אני קולטת שהריקוד "לא משהו")

את הריקוד הזה לא מומלץ להעתיק

היות ורוב מוחלט של הרוקדים "מזייפים" את הריקוד המקורי (בקטע הראשון, בחלק של החלפת המקום בין בני הזוג). ממליץ לך ללמוד את הריקוד מהיוצר עצמו או מקלטת וידאו שחיים שריון מדגים בעצמו. (אפשר וזול גם מהאתר האוסטרלי)

No name for now

New member
תודה על העיצה

ברגע שאני אסדר את בעית הסאונד במחשב אני אבדוק את הנושא אני בהחלט שמתי לב שיש כמה "גרסאות" בהרקדה

אגב, לקבוצת הריקודים הזו

הייתי מצרפת גם "ככה וככה" - עוד ריקוד מקסים ששוה להתאמץ למענו - ו
ליום טוב אוחיון שמשמיע אותו בהרקדותיו.

למעלה