בא נהיה כנים . . .

בא נהיה כנים . . .

אם אתה מרגיש חלק או רוצה להיות חלק מהמעמד הזה שהוא מנוגד לדעת גדולי ישראל בכל האופנים האפשריים הן מצד הפריצות הן מצד היום עצמו ומהותו והן מצד שירים בספירת העומר אז אל תשחק אותה מיקל תגיד את האמת `אני רוצה לעשות מה שאני רוצה לא מענין אותי מה התורה דורשת מיהודי ומה דעת תורה בענין , ונח לי להיות פורק עול ולהשתתף בחגיגות עם פורקי עול`. . .תגיד את האמת וזו האמת . . .ואם זה כך , אתה יכול גם לחלל שבת ובושה לבגדים שאתה לובש ולמה שאתה כביכול מייצג אתה רק עושה חילול השם , ומבייש את עצמך והם מביטים בך ואומרים `תראו את החרדי הזה , גם הוא חוגג . . .מה הם אומרים שאסור ?` יש לי מילה אחת בשבילך על עצם המחשבה . . .תתבייש !

פופקס

New member
אני יכול לסדר לך תפקיד של משגיח

אפילו לא תצטרך לשלוח קורות חיים

פופקס

New member
זה דיקלום מונוטוני מטופש

המושתת על בסיס של העתק הדבק ממשגיחים וותיקים שלא בהכרח הצליחו אבל המשפטים שלהם נשמעים טוב. אני יכול ללכת אתכם אחד אחד אבל אני כותב מהפון אז לא אוכל לפרטם. מי שבאמת מוכן להתמודד בצורה עניינית שיצור קשר במסרים

little snoop

New member
עזוב שטויות,

ביננו, רובו המוחלט של החרדים המשתתפים בחגיגות העצמאות בבמות, הם לא בדיוק מאלה שמודים לה` על המדינה...תקן אם אני טועה.

זה לא נכון זה פשוט התאווה שיש בדבר...

הם יודעים הכל....ואם אתה פונה לכול אלו\ה שהלכו ועדיין מחללים שם שמים יש להם לב זהב והם אפילו יגידו שאתה צודק אבל מה היצר תפס אותם חזק.....ההיתי במחנה של צהר ושמעתי איך הבנות שניראו לי הכי גרוע איזה אמונה ורצון יש להן אבל מה לעשות שלא כל החיים יש להן מישהי שתחזק אותן ותדרבן אותן כי מציאות הרחוב קורץ היום....לכל באי עולם...

מה אתה מבלבל ת`מוח . . .

זה ממש לא נכון! זה שבנאדם מתנהג בצורה שלילית לפעמים אין זה אומר שהוא מורד במלכות שמים, זה אומר שיש פיתויים בחיים וכולנו מועדים בהם לפעמים רק שיש אחד שמועד יותר ואחד מועד פחות, וההוכחה היא אתה!... תגיד, כמה פעמים גדולי ישראל יצאו כנגד האינטרנט והקילקול שבו ולא משנה למה האינטרנט משמש בחור צעיר כמוך... האינטרנט אסור! כמה פעמים הם צעקו וצועקים על זה?! הרבה! והנה אתה פה, ב-א-י-נ-ט-ר-נ-ט כותב לנו את דבריך... אם כך גם אתה צריך להתבייש. חשוב על זה... /tapuzforum/images/emo62.gif

למעלה