בא לציון גואל.....

mars4

New member
בא לציון גואל.....

אתמול קראתי מחקר האומר (ברצינות גמורה) שהכרומוזום הגברי בסכנת הכחדה. בתוך כמה מיליוני שנים יעלמו הגברים מהעולם! ייצרני הויברטורים כבר נערכים. לעומת זאת יצרני הקרשים של האסלות בדיפרסיה עמוקה! אני פותח במיזם חדש. אתר אינטרנט שבו ימצאו הסברים מפורטים לגבי: איפה טופוגרפית נמצא פח הזבל. איך מחליפים נורה. איפה הצינור שאיתו משקים את הגינה , 10 דרכים להרוג ג'וק ועוד כהנה וכהנה עיצות שימושיות בהעדרנו.

Mastul4u

New member
משמח לראות שיש....

עדיין גברים עם דאגה לעתיד... למרות שאישית אני מעדיף נשים עם חזון.....

a n a t i 3 3

New member
אז כנראה שאנחנו כבר בעתיד../images/Emo70.gif../images/Emo112.gif

אתה באמת רואה פה גברים
(רון,לא לקחת אישי.. אתה יוצא דופן
)

Mastul4u

New member
רון.... אתה יוצא דופן.....

אם אתה מצליח לתת לענתי ת'תחושה שהיא בעתיד...... אגב לאחת שנוסעת ב
קוראים מחללת?

חוכמה גדולה...

הוא די הולך על בטוח - בעוד כמה מיליוני שנה אף אחד לא ישאר לומר להם "אני זוכר את המאמר שלכם מ-2005, לדעתי הערכתכם היתה שגויה משהו..." אבל מה שכן - זה מעלה כמה שאלות על סדר היום: כמה זה "כמה מיליוני שנה"?... הדינוזאורים שלטו כאן כ-300 מיליון שנה - אולי היה גם להם מדען שאמר "בעוד כמה מיליוני שנה יעלם הכרומוזום הגברי" - גם 300 מיליון זה "כמה מיליונים". ודרך אגב - להשכלה כללית - גורם הכחדת הדינוזאורים באמת היה היעלמות הזכרים. המטאוריט שפגע בכדור הארץ (סבורים שהוא יצר את מפרץ מקסיקו) העלה ענן אבק שכיסה את השמיים ואטם את קרינת השמש - הטמפרטורות ירדו ומין הדינוזאורים הנולדים, ממש כזוחלים אחרים - נקבע על פי הטמפרטורות בסביבה. וכך נעלמו הדינוזאורים - ואחרי כמה זמן גם הדינוזאוריות... (משיעמום?) כעת - כדי שתוכלו לישון טוב בלילה: הסטטיסטיקות העדכניות טוענות שאסטרואיד בגודל שפגע אז וכילה את הדינואורים אמור לפגוע בכדור הארץ פעם ב-60 מיליון שנה. זה קרה לפני 65 מיליון שנה... לילה טוב...

למעלה